Search for content, post, videos

Ce ti se intampla daca bei sucuri acidulate zi de zi

Multe persoane consuma sucuri in fiecare zi, insa nu multi sunt constieti de pericolele la care se expun. Studiile recente arata cat de rau fac organismului nostru, chiar daca nu ne dam seama.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa renunti la sucuri:

Deficit de vitamine
Acidul folic intalnit in bauturile carbogazoase, impreuna cu cofeina, care are un efect diuretic, vor incepe sa consume substantele nutritive si vitaminele din corp la doar 60 de minunte dupa ce ai baut sucul.

Eroziunea dintilor
Eroziunea smaltului dintilor este provocata de aciditatea ridicata si ingredientele zaharoase pe care le contine sucul. Atunci cand obisnuiesti sa bei sucuri in fiecare zi, dintii tai se vor caria din cauza nivelului de zahar din bautura.

Anxietate
Impreuna cu privarea de somn, axietatea este efectul secundar al consumarii cofeinei.

Este dovedit stiintific faptul ca bautura produce dependenta, iar atunci cand renuntati la cola este posibil sa va doara capul, sa va simtiti iritati, obositi si chiar depresivi.

Obezitate
Din cauza continutului mare de zahar, sucurile acidulate pot provoca obezitate.

Probleme cu tenul
Sucurile acidulate pot afecta aspectul pielii, la fel ca si fumatul. Bauturile au un efect inflamator asupra organismului din cauza nivelului ridicat de zahar.

Probleme de inima sau de sange
Nivelul ridicat de colesterol creste sansele unui atac de cord. Daca beti un pahar de suc pe zi, puteti incepe sa suferiti de hipertensiune arteriala.

Probleme rinichi
Bauturile carbogazoase dietetice, cu 0 zahar, sunt periculoase si ele deoarece contin indulcitori artificiali care sunt daunatori pentru rinichi, mai ales daca bei zilnic sucuri.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *