Search for content, post, videos

Beneficiile unui somn odihnitor! Ce sa faci ca sa dormi bine toata noaptea

Sa adormi imediat ce te pui cu capul pe perna este, fara doar si poate, dorinta oricarei persoane, insa nu toti sunt atat de norocosi, fapt pentru care va propunem sa optati pentru un remediu naturist, ce va va ajuta sa dormiti usor.

Potrivit studiilor de specialitate, persoanele care dorm mai putin de sase ore pe noapte sunt predispuse la boli cardiace, in timp ce oamenii care se odihnesc mai mult, adica intre opt sau noua ore pe noapte, reusesc sa-si mentina sanatatea si sa se bucure de un stil de viata optim.

Somnul este deosebit de important pentru functionarea optima a organismului, motiv pentru care va propunem sa tineti cont de cateva remedii naturiste, ce va vor ajuta sa dormiti cel putin sase sapte ore pe noapte.

Amesteca zece lingurite de miere cu o lingurita de sare roz de Himalaya. Tot ce trebuie sa faci este sa combini doa ingrediente si sa le pui intr-un borcan din sticla. Indiferent de cantitatea folosita este important, ca pentru rezultate optime, raportul sa fie 10:1.

Asadar, dupa ce ai amestecat aceste doua ingrediente, alege sa consumi, inainte de culcare, o lingurita. Tine-o sub limba pana cand se dizolva si repeta acest truc timp de zece zile si te vei bucura de efecte rapid.

Recunoscuta pentru mineralele si oligoelemente esentiale, sarea de Himalaya este utila pentru a ajuta la functionarea organismului si, de asemenea, ajuta la recuperarea completa pe timp de noapte. De cealalta parte, insa, mierea contine glucoza si furnizeaza energie catre celule.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *