4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATERuxandra Dragomir: "Cancerul la sân descoperit la timp înseamnă o viață salvată"

Ruxandra Dragomir: „Cancerul la sân descoperit la timp înseamnă o viață salvată”

Dupa ce în luna septembrie a participat alături de familia sa la crosul Casiopeea împotriva cancerului la sân, președintele Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a fost prezentă joi la ceremonia în cadrul căreia au fost înmânate protezele mamare femeilor beneficiare ale donației.

„A fost o onoare pentru mine să mă alătur acestui demers nobil, care are ca principal scop salvarea de vieti. Pentru că asta înseamnă de fapt crosul Casiopeea: trage un semnal de alarma asupra pericolului pe care îl reprezintă lipsa de activitate sportivă. De asemenea, subliniază cât de important este ca femeile să meargă de cel puțin două ori pe an la controlul mamar. Singura metodă eficientă de combatare a acestei boli este detectarea ei cât mai precoce pentru a putea fi tratată cu succes. Cancerul la sân descoperit la timp poate însemna o viață salvată”, a explicat Ruxandra Dragomir în cadrul discursului său.

Fondatoarea fundației „Inimi pentru sport”, Ruxandra Dragomir Ilie, președintele Federației Române de Tenis, se implică activ în astfel de acțiuni cu scopuri caritabile.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: