3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea Sfantului Ioan de Kronstadt catre Mantuitorul Hristos! Rosteste-o si vei avea...

Rugaciunea Sfantului Ioan de Kronstadt catre Mantuitorul Hristos! Rosteste-o si vei avea noroc din plin

Indreapta-ti atentia spre credinta si rosteste o rugaciune in fiecare zi. Spre exemplu, daca vrei sa ai noroc, rosteste rugaciunea Sfantului Ioan de Kronstadt, ce te va ajuta sa-ti indeplinesti dorintele.

Doamne, Tu ai venit sa ne mantuiesti prin credinta cea intru Tine si cred Tie ca esti Mantuitorul meu – mantuieste-ma! Tu ai venit sa innoiesti firea mea cea stricata prin pacat – preinnoieste-ma pe mine, cel care m-am facut pe mine insumi stricacios prin patimi si pofte pacatoase, innoieste-ma sufleteste si trupeste, ca sa fiu curat la inima si voinic la trup, spre slava Numelui Tau.

Tu ai venit sa ne izbavesti de robia vrajmasului – izbaveste-ma, dar, de robia vrajmasului celui preamanios, necurat, spurcat si scarbos, care ma lupta intru madularele mele si ma apleaca spre pamant, cu sila tarandu-ma catre pacat.

Tu ai venit sa ne luminezi – lumineaza inima mea intunecata de patimi.

Tu ai venit sa le aduni pe cele risipite – aduna gandurile mele, pe care mi le-a risipit vrajmasul.

Tu ai venit sa ne intaresti intru neputinta noastra si Apostolul Tau a zis: „foarte bucuros ma voi lauda mai degraba intru slabiciunile mele, pentru ca sa locuiasca intru mine puterea lui Hristos” (II Corinteni 12, 9). Eu sunt cel neputincios pana in sfarsit si nu-mi este cu putinta a face nimic bun fara Tine. Nu pot fara Tine nici sa gandesc, nici sa simt binele, nici sa doresc binele, nici sa-l graiesc si nici sa-l plinesc. Sunt cu desavarsire neputincios de a face orice lucru bun fara Tine – da-mi, dar, harul, da-mi lumina si puterea de a gandi si a simti binele si de a-l savarsi cu lesnire, precum si de a grai si a face ceea ce-Ti este bineplacut Tie. Asa, toata viata mea Ti-o dau Tie, lui Hristos Dumnezeu, Mantuitorului meu, Preinnoitorului meu. Curateste-ma, sfinteste-ma si ma mantuieste. Ajuta-ma, caci fara de Tine apropiata si grabnica este pieirea mea in fiece clipa. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: