22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care trebuie sa o rostesti daca iti doresti un loc...

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti daca iti doresti un loc de munca stabil

Daca treci printr-o permanenta schimbare a locului de munca si ai ajuns sa fii disperata din cauza acestei situatii, indreapta-ti atentia spre credinta si rosteste aceasta rugaciune.

“Parinte Sfinte, Care de toti porti grija si esti scapare celor din nevoi, Te rog, vino degraba in ajutorul meu, care doresc sa imi gasesc un loc de munca, de pe urma caruia sa-mi intretin viata proprie si a familiei mele.

Doamne, stii necazurile si lipsurile care ma impresoara. Fie-Ti mila de mine si trimite-mi degrab ajutorul Tau. Indruma-ma spre locuri potrivite si spre oameni de nadejde. Milostive, Doamne, Cel ce indreptezi pasii omului in aceasta viata, cauta cu iubire Parinteasca spre mine, care-Ti cer ajutorul Tau, si binecuvinteaza-mi cu har buna mea voire.

In indeplinirea vointei mele de a-mi gasi un loc stabil de munca, te rog cu staruinta, Doamne, trimite-mi inger luminat, care sa ma povatuiasca spre oameni de nadejde si spre tot lucrul bun, sa ma izbaveasca de vrajmasii vazuti si nevazuti, de oamenii rai si vicleni, de orice intamplare rea. Ca, implinindu-mi-se cu binecuvantarea Ta, Doamne, cererea mea, si avand de la Tine dar de sanatate, de putere de munca si de buna sporire, sa-mi implinesc temeinic munca mea, preamarind puterea si mila Ta.

Citeste si:  Cea mai puternica rugaciune ce te scapa de orice rau! Rosteste-o in fiecare zi si nu vei mai avea probleme

Ca Tu esti Chivernisitorul vietii noastre si Cel ce toate le randuiesti spre folosul nostru si Tie-Ti multumim, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: