23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care ar trebui sa o spuna orice elev, inainte de...

Rugaciunea pe care ar trebui sa o spuna orice elev, inainte de a incepe scoala

A inceput scoala, asa ca iti doresti sa ai succes din plin? Ei bine, pe langa faptul ca trebuie sa studiezi intens, n-ar strica sa rostesti si aceasta rugaciune, care te va ajuta sa ai noroc.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajuta-mi sa trec cu bine prin acest acest nou an scolar ce se incepe in aceasta zi. Cel ce ne-ai cerut sa fim intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii. Lumineaza-ne cugetele sa invatam ceea ce trebuie, ca sa fim bine pregatiti pentru viata care ne asteapta. Tu stii ce e bine si ce e rau. In mainile Tale sunt vietile noastre.

Credem ca ne este de folos sa iesim incununati cu cunostinte din aceasta scoala. Te rugam sa arati si de aceasta data puterea ajutorului Tau. Dar sa nu fie dupa voia noastra, Doamne, ci dupa voia Ta cea sfanta, ca Tu ne iubesti si stii ce ne este cu adevarat de folos.

Citeste si: Rugaciunea ce te ajuta sa scapi de rele! Rosteste-o cu smerenie si vei avea noroc

Doamne, ajuta-ne pe noi sa nu cautam slava lumeasca, ce este degrab trecatoare, ci sa cautam vietuirea curata si sfanta, ca sa dobandesc Imparatia cerurilor. Vietile oamenilor sunt pline de incercari. Ce folos vom avea daca vom castiga bunatatile vremelnice, de nu le vom dobandi si pe cele vesnice? Ce folos vom avea de ne vom lauda in lumea aceasta, daca faptele noastre nu sunt bineplacute Tie? Ajuta-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine sa cautam implinirea noastra si sa preaslavim in vecii vecilor Numele Tau cel Sfant, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: