22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care ar trebui sa o spuna femeile singure! Rosteste-o cu...

Rugaciunea pe care ar trebui sa o spuna femeile singure! Rosteste-o cu incredere si vei avea noroc

Singuratatea poate fi extrem de apasatoare, insa ca sa nu mai resimti atat de acut acest sentiment indreapta-ti atentia spre credinta si rosteste cu incredere aceasta rugaciune.

“Atotbunule Doamne! Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a Te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia Ta. Asadar, Tu Insuti indruma, Dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: vreau sa Iti plac doar Tie, fiindca Tu esti Ziditorul meu si Dumnezeul meu.

Pazeste-ma de trufie si de iubirea de sine: sa ma impodobeasca priceperea, smerenia si curatia. Lenevirea iti e urata si naste patimi: Tu da-mi harnicie si binecuvanteaza ostenelile mele.

Citeste si: Rugaciunea lui Arsenie Boca pentru dragoste! Rosteste-o in fiecare zi, iar norocul iti va surade

Iar intrucat legea Ta porunceste ca oamenii sa traiasca in casnicie cinstita, adu-ma, Parinte Sfinte, la aceasta chemare sfintita de catre Tine, fiindca Tu ai zis: si facandu-i lui femeia ca sa-i fie ajutor, le-ai dat binecuvantare sa creasca, sa se inmulteasca si sa umple pamantul.

Auzi smerita mea rugaciune, care se inalta catre Tine din adancul inimii de fecioara: da-mi sot cinstit si binecredincios, ca sa Te preaslavesc in dragoste si intelegere impreuna cu el pe Tine, Dumnezeul Cel Milostiv, pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

Citeste si:  Iancu Sterp, mesaj pentru fratele său, Culiță, după ce a fost arestat preventiv: „Campionii nu mor niciodată”

Aceasta rugaciune se spune ca are efecte daca este spusa din suflet, in special in zile de post (luni, miercuri si vineri) si, mai mult de atat, este musai sa nu fie spus decat atunci cand deznadejdea te copleseste, ci mereu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: