3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca esti trista sau...

Rugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca esti trista sau in depresie

Daca treci printr-o perioada mai proasta si nimic nu te multumeste sau nu te face sa te simti mai bine, indreapta-ti atentia spre credinta si rosteste aceasta rugaciune.

„Iarta-ma, Tu Doamne, pentru multimea pacatelor mele si vindeca-mi povara patimilor. Ajuta-ma, Doamne, sa alung patimile care lucreaza inlauntrul meu. Ridica de la mine latul cel greu al pacatului. Indeparteaza-l de la mine pentru totdeauna pe vrajmasul si potrivnicul. Adu odihna, Doamne, in viata si sufletul meu. Curateste-ma de toata intinaciunea trupului si a duhului. Scapa-ma de duhurile viclene care-mi aduc intuneric, deznadejde si durere. Apasarea si frica si inrobirea gandurilor mele sa nu ma mai cuprinda nicicand, daca aceasta este, Doamne, voia Ta, asa incat bucurandu-ma si veselindu-ma sa Te slavesc, sa Te laud si sa cant Milostivirea Ta, sa-L preamaresc pe Parintele si pe Preasfantul Duh, pe Mangaietorul tuturor oamenilor.

Citeste si: Rugaciunea catre Sfantul Apostol Toma ce te fereste de necazuri si-ti aduce noroc

Iarta-ma, Doamne, pe mine cel apasat de depresie, suferind sufleteste si trupeste. Tu, Care esti Bucuria si Lumina, Tu Care ne-ai fagaduit „nu Ma voi departa de tine, nici nu te voi parasi”, Tu, Cel Care Te-ai pogorat pana la „vistieriile iadului”, cautand oaia cea pierduta, adica pe mine. Miluieste-ma, Doamne, pentru rugaciunile Preacuratei, Preabinecuvantatei Maicii Tale, Bucuria noastra a tuturor oamenilor si a tuturor Sfintilor. Amin!

Citeste si:  Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti ca sa ai spor in casa

Stapane, miluieste-ma si curateste-ma de toata intristarea, tulburarea si frica, scapa-ma de apasarea sufleteasca si de mahnirea demonica pe care le simt in sufletul si trupul meu. Tu esti Bucuria noastra si Nadejdea tuturor marginilor pamantului si a celor care sunt pe mare departe. Milostiv fii mie, Stapane, pentru pacatele mele, ridica de la mine latul cel greu al pacatelor si al deznadejdii, alunga de la mine departe toata tristetea si akedia. Intareste-ma in iubirea Ta si in nadejdea nerusinata si in credinta nezdruncinata fata de Tine, pentru mijlocirile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor tai. Amin!”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: