30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea parintilor pentru copiii care se afla in calatorie

Rugaciunea parintilor pentru copiii care se afla in calatorie

Tinerii din ziua de astazi adora sa calatoreasca, insa de fiecare data cand pleaca, tu, ca parinte, iti faci mari griji? Ei bine, nu sta pe ganduri si rosteste aceasta rugaciune, despre care se spune ca-i ocroteste pe cei aflati in calatorii.

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce esti Calea, Adevarul si Viata, si ai calatorit impreuna cu cei doi ucenici care mergeau la Emaus, Insuti, Stapane, calatoreste si cu copilul acesta, binecuvantand calatoria sa. Trimite-i inger pazitor ca oarecand lui Tobie, ca sa-i fie povatuitor si sa-l pazeasca nevatamat de toata intamplarea cea rea, pentru ca sa se intoarca cu pace, sanatos trupeste si sufleteste. Tu, Cel ce niciodata nu Te desparti de robii Tai, nu Te desparti nici de copilul acesta (numele). Tu, Care ai zis: Eu sunt cu voi pana la sfarsitul veacurilor, fii cu acest copil pana la ultima lui suflare. Ajuta-l sa nu cada in ispita vrajmasului si sa se intoarca din drumul sau simtind ajutorul Tau si cunoscand harul Tau, ca sa laude si sa slaveasca Numele Tau cel Sfant. Amin!

De asemenea, ii poti ruga pe cei dragi ca inainte de a pleca la drum sa rosteasca aceasta rugaciune. Le va aduce, cu siguranta, noroc.

„Stapane Doamne Dumnezeul nostru Cel ce esti Calea, Adevarul si Viata, care ai slobozit cu preaslavire pe Iosif de prigonirea fratilor sai, povatuindu-l pe el in Egipt si cu Blagoslovenia bunatatii Tale ajutandu-l l-ai facut sa sporeasca uimitor in toate.

Citeste si:  De ce este laptele matern alimentul perfect

Doamne, cela ce ai calatorit impreuna cu Luca si Cleopa la Emaus si prin frangerea painii preaslavit descoperindu-Te lor, i-ai facut sa se intoarca veseli in Ierusalim, calatoreste si acum cu Darul si cu Dumnezeiasca Ta blagoslovenie cu noi, robii tai, care cu umilinta ne rugam Tie. Si precum ai trimis lui Isaac si lui Tobie, inger pasnic impreuna calator iar calatoria si intoarcerea acelora cu pace si cu buna sporire ai facut-o, rugamu-ne Tie, trimite-ne si noua ingeri pasnici, credinciosi, indreptatiri, pazitori, ca sa ne povatuiasca pe noi dupa voia ta. Izbaveste-ne pe noi de talhari si de toata bantuiala vrajmasilor ucigatori de oameni, pazeste-ne viata noastra nevatamata si sufletele curate de toata intinaciunea ni le fereste.

Miscarile noastre sporestele in bine, apucaturile indrepteaza-ni-le si ne izbaveste pe noi de cei ce ne vor noua raul, vazutii si nevazutii vrajmasi. Izbaveste-ne de dosadirea oamenilor rai si viclenisi de tot viforul si nefericirea. Daruieste-ne noua pace, sanatate si Dumnezeiescul Tau ajutor cel atotputernic, ca sprijiniti fiind, sa nu ne abatem din calea poruncilor Tale. Asa ne rugam Tie, Imparate Atotputernice si nepomenitorule de rau, Doamne auzi-ne pe noi smeritii pentru bunatatea Ta si treci cu vederea gresalele noastre; imbogateste-ne pe noi cu Darul Tau si plini de Dansul ne arata, impodobindu-ne cu Dumnezeiasca Ta blagoslovenie, cu mila si cu bunatatile ceresti si pamantesti, ca astfel calatorind, sa ne intoarcem cu bine, laudand si binecuvantand bunatatea Ta cea nemarginita.

Citeste si:  Cum sa scapi de gandaci fara sa utilizezi substante periculoase

Ca a Ta este stapanirea, Imparatia, puterea si Slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: