26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea la Sfantul Filip te ajuta in clipele grele! Rosteste-o si vei...

Rugaciunea la Sfantul Filip te ajuta in clipele grele! Rosteste-o si vei scapa de necaz!

Una dintre cele mai puternice rugaciuni este cea a Sfantului Filip, motiv pentru care iti propunem sa o rostesti in vremuri grele sau cand ai nevoie.

Nor purtator de ploaie duhovniceasca, cu adevarat te-ai aratat celor de pe pamant. Adapand inimile celor de pe pamant, ca pe o tarina in taina. Ca inconjurand cu cuvantul, ai adapat marginile. Si ca niste ploi versi miruri din sicriu. Pentru aceasta, sufland in inimile cele credincioase, mireasma Duhului ai adunat intr-insele, Sfinte Apostole Filip. Roaga-te lui Hristos Dumnezeu, iertare de greseli sa daruiasca celor ce praznuiesc cu dragoste sfanta pomenirea ta. Ca o lumina ai fost trimis in chip de sageata, Apostole, cu luminoase raze luminand pe cei ce cu credinta striga: Binecuvantat esti Doamne, Dumnezeul parintilor nostri.

Acum invrednicindu-te de Slava Cea Negraita si de Lumina Cea Neinserata, unde este veselia cea nespusa, unde este bucuria cea neincetata, in biserica celor intai-nascuti, unde sunt locasurile dreptilor, roaga-te pentru toti crestinii, Sinte Apostole Filip, Preaintelepte.

Izgonitor de demoni aratandu-te si luminator celor din intuneric vazandu-te, ai aratat pe Soarele care a stralucit din Fecioara. Si capistile idolesti sfaramand, ai ridicat Biserici, fericite, spre Slava Dumnezeului nostru. Pentru aceasta pe tine te cinstim si Dumnezeiasca pomenirea ta stralucit o praznuim si cu un glas strigam catre tine, Sfinte Apostole Filip: roaga-te lui Hristos Dumnezeu, iertare de greseli sa daruiasca celor ce praznuiesc cu dragoste sfanta pomenirea ta.

Citeste si:  Rugaciunea catre Sfintii Apostoli Petru si Pavel ce te apara de boli si nedreptati!

Cu toata dragostea te-ai Alaturat de Cuvantul lui Dumnezeu, Cel Ce S-a Intrupat, Apostole, ucenic Lui facandu-te si Dumnezeiasca sluga si de Taine graitor. Pentru aceasta de Dansul fiind trimis la pagani, ai propovaduit venirea Lui, strigand: pe Domnul laudati-L lucrurile si-L preainaltati intru toti vecii.

Cu toti cinstitii Apostoli si cu proorocii si cu purtatorii de chinuri, Sfinte Filip, cu cuviosii, cu ierarhii si cu dreptii, cu Nascatoarea de Dumnezeu roaga-te, sa daruiasca dezlegare de greseli si curatire de multe pacate, celor ce cu credinta savarsesc de lumina purtatoare si Dumnezeiasca pomenirea ta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: