23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea femeii singure! Rosteste-o si-ti vei gasi dragostea

Rugaciunea femeii singure! Rosteste-o si-ti vei gasi dragostea

Singuratatea poate fi apasatoare, fapt pentru care daca treci printr-o perioada in care simti ca totul te coplesteste incearca sa gasesti linistea in rugaciune.

Mai exact, parintele Nicolae Tanase sfatuieste femeile singure, care vor sa-si gaseasca partener in viitorul apropiat, sa se spuna aceeasta rugaciune.

“Atotbunule Doamne! Stiu ca fericirea mea cea mare sta in a Te iubi cu tot sufletul meu si cu toata inima mea si in a implini intru totul sfanta voia Ta. Asadar, Tu Insuti indruma, Dumnezeule, sufletul meu si umple inima mea: vreau sa Iti plac doar Tie, fiindca Tu esti Ziditorul meu si Dumnezeul meu.

Pazeste-ma de trufie si de iubirea de sine: sa ma impodobeasca priceperea, smerenia si curatia. Lenevirea iti e urata si naste patimi: Tu da-mi harnicie si binecuvanteaza ostenelile mele.

Citeste si: Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti ca sa atragi norocul in viata ta

Iar intrucat legea Ta porunceste ca oamenii sa traiasca in casnicie cinstita, adu-ma, Parinte Sfinte, la aceasta chemare sfintita de catre Tine, fiindca Tu ai zis: si facandu-i lui femeia ca sa-i fie ajutor, le-ai dat binecuvantare sa creasca, sa se inmulteasca si sa umple pamantul.

Auzi smerita mea rugaciune, care se inalta catre Tine din adancul inimii de fecioara: da-mi sot cinstit si binecredincios, ca sa Te preaslavesc in dragoste si intelegere impreuna cu el pe Tine, Dumnezeul Cel Milostiv, pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: