5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea ce te ajuta sa te vindeci de vicii! Rosteste-o cu incredere...

Rugaciunea ce te ajuta sa te vindeci de vicii! Rosteste-o cu incredere si nu vei mai avea probleme

Daca te numeri printre persoanele care sunt dependente de mancare, tigari, droguri sau alcool indreapta-ti atentia spre credinta si rosteste rugaciunea aceasta zilnic.

Citeste si: Rugaciunea de Miercuri pentru NOROC, sanatate si fericite! Ce sa rostesti pentru iertarea pacatelor

Rugaciunea ce te ajuta sa te vindeci de vicii

S-ar putea sa te ajute mai mult decat ti-ai fi putut imagina. Daca te lupti cu o dependenta, indiferent daca este vorba despre alimente, droguri, alccool, tutun sau de alta natura, o rugaciune ti-ar putea aduce linistea de care ai nevoie ca sa te poti lupta cu necazul acesta. Se spune ca, daca rostesti aceasta rugaciune zilnic, puterea divina te va proteja, conform Click pentru Femei.

„Doamne Iisuse Hristoase, Tu, Cel care ai luat asupra Ta durerile noastre, ajuta-ne pe noi, pacatosii, sa ne salvam prin ranile Tale.

Eu, robul Tau, ma inchin Tie, sa ma curati de patimile mele. Doamne, indura-te de mine, caci mult gresesc in fata ta, nerespectind Legile Tale, lasandu-ma prada viciului. Vezi neputinta mea, vezi lipsa mea de vointa din cauza careia nu reusesc sa lupt si sa inving duhul cel rau care a pus stapanire pe mine.

Citeste si: Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in primele zile ale anului! Iti va aduce noroc si spor in toate

Citeste si:  Rugaciunea catre Maica Domnului care desface necazurile. Rosteste aceste cuvinte si vei scapa din impas

De aceea ma rog Tie sa vii in ajutorul meu si sa-mi dai puterea de a ma abtine de la vicii si sa biruiesc acest viciu, care-mi pangareste sufletul si trupul. Fii pavaza biruitoare si ajutatoare mie si trimite-mi un inger vindecator, care sa ma ajute in staruinta mea de a invinge aceasta patima ce mi-a napadit fiinta.

Pentru acest ajutor, multumesc, iti sunt recunoscator. Iarta-ma! Iarta-ma! Iarta-ma si ajuta-ma, dupa mila si indurarea Ta!

Amin.”

Citeste si: Rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului sau fiicei lor! Ce sa rostesti pentru fericirea copilului

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: