3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Sfantul Stefan te ajuta sa scapi de probleme si necazuri!...

Rugaciunea catre Sfantul Stefan te ajuta sa scapi de probleme si necazuri! Rosteste-o in aceasta zi sfanta si vei avea noroc

Sute de mii de credinciosi sarbatoresc, pe 27 decembrie, pe Sfantul Stefan, motiv pentru care iti propunem sa rostesti aceasta rugaciune, despre care se spune ca te scapa de pacate si, mai mult de atat, te ajuta sa scapi peste momentele dificile.

Sfinte mare mucenice al lui Hristos Stefane, cel ce ai proslavit pe Dumnezeu intru madularele tale cele mucenicesti, nu ne trece cu vederea pe noi, cei cuprinsi de nevoi si ispite; ci te roaga pentru noi Preamilostivului Dumnezeu ca sa impace lumea, si sa departeze de la noi pe tot vrajmasul cel pornit asupra noastra, prin mania lui Dumnezeu pentru pacatele noastre.

Roaga-te, sfinte al lui Dumnezeu cu aceeasi caldura cu care te-ai rugat pentru ucigasii tai; roaga-te sa departeze de la noi furia celor fara de Dumnezeu si sa ne apere pe noi, poporul Sau cel nou ales, ca prin rugaciunile tale fiind mantuiti, sa laudam bunatatea lui Dumnezeu cea nespusa si pe tine sa te marim in vecii vecilor. Amin!

Sfantul Stefan este sarbatorit in fiecare an pe data de 27 decembrie. Pe langa petrecerile organizate in cinstea celor ce isi serbeaza astazi ziua numelui, credinciosii merg la biserica in aceasta zi speciala si rostesc o rugaciune care ii ajuta sa scape de pacate si sa depaseasca mult mai usor momentele grele din viata lor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: