22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Sfanta Tatiana face minuni pentru cei care trec prin momente...

Rugaciunea catre Sfanta Tatiana face minuni pentru cei care trec prin momente grele

Cunoscuta in traditia populara drept ocrotitoarea femeilor credinciase, Sfanta Mucenita Tatiana este ajutatoare de noroc si, mai mult de atat, se spune ca oricine se roaga acestei sfinte, va primi un raspuns, mai ales cei credinciosi care tin post si ii ajuta pe cei din jurul lor.

Este bine sa rostesti rugaciunea catre Sfanta Tatiana timp de noua zile la rand, iar prima zi trebuie sa fie chiar pe 12 ianuarie. Rugaciunea se spune dimineata si face adevarate minuni pentru cei care trec prin momente grele. Iata care este rugaciunea catre Sfanta Tatiana, conform Avantaje.ro.

„O, Sfanta Tatiana, fecioara aleasa a Bisericii dreptmaritoare, ceea ce ai proslavit pe Dumnezeu in madularele tale cele mucenicesti, fii ocrotitoarea noastra in fata necazurilor si a primejdiilor. Tu, Sfanta Mucenita, mireasa a lui Hristos Dumnezeu, stiind cuvantul: „oricine va voi sa-si scape sufletul sau il va pierde, iar cine va pierde sufletul sau pentru Mine si pentru Evanghelie, acela il va castiga”, nu te-ai temut si cu bucurie ti-ai dat viata pentru El.

Sfanta Tatiana, vezi slabiciunile si neputintele noastre, vezi teama noastra de greutati si frica noastra de suferinta si nu ne lasa pe noi, cei ce iubim patimile pacatoase mai mult decat patimirea pentru Hristos si nu suntem vrednici de numele de crestini, dar alergam la ajutorul tau, ca sa mijlocesti pentru noi pururea la iubitorul de oameni Dumnezeu sa punem inceput bun pe calea pocaintei.

Citeste si:  Rugaciunea pentru ajutor imediat! Rosteste-o si vei avea parte de minuni

Sfanta Mucenita Tatiana, asa cum te-au inconjurat pe tine ingerii, asa sa ne inconjoare si pe noi mila Domnului cu rugaciunile tale. Asa cum ranile ti-au fost tamaduite de Hristos, asa sa ne fie si noua tamaduite ranile sufletului prin mijlocirea ta. Ca intariti pe piatra credintei, slava, cinste si inchinaciune sa inaltam Unuia in Treime Dumnezeul nostru, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: