25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care-ti poate schimba viata! Rosteste-o in fiecare joi, timp de noua...

Rugaciunea care-ti poate schimba viata! Rosteste-o in fiecare joi, timp de noua saptamani, si-ti va aduce noroc

Se spune ca rugaciunile fac minuni si ai nevoie doar de credinta pentru a depasi momentele dificile, fapt pentru care iti propunem sa rostesti timp de noua joi, consecutive, un text inedit, ce va face minuni in viata ta.

Asadar, rugaciunea de joi iti poate indeplini cele mai aprige dorinte, insa trebuie sa o rostesti in fiecare zi de joi, timp de noua saptamani, la aceeasi ora. De asemenea, in timpul ritualului ai nevoie de 27 de lumanari, cate trei pentru fiecare zi de joi.

Asadar, ai incredere in Divinitate si rosteste aceasta rugaciune, ce-ti poate schimba viata.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu Tatal, Care in ziua de joi ai luat Cina cea de pe urma, cu ucenicii Tai, care cu mare umilinta ai spalat picioarele lor si ale ucenicului care Te-a vandut!

Apoi, luand paine si vin in mainile Tale sfinte si binecuvantandu-le cu puterea Ta dumnezeiasca, le-ai facut insusi Trupul si Sangele Tau, cu care i-ai impartasit zicand: „Luati, mancati si beti, ca acestea sunt Trupul si Sangele Meu, pentru ca sa se ierte pacatele voastre”.

Cela ce tot in ziua aceasta Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatalui Tau, sa imparatesti impreuna cu El in veci, ca Unul-Nascut Fiul Sau preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugaciunile ucenicilor Tai, iarta pacatele noastre, ale tuturor, ale celor vii si ale celor raposati. Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinti, ca sa-mi plang pacatele.

Citeste si:  Rosteste rugaciunea de multumire si-ti vei usura sufletul

Darul Tau cel curatitor, care a spalat picioarele ucenicilor Tai, sa spele si sa curateasca inima si sufletul meu, ca asa, cu vrednicie, cu curatie si cu umilinta sa ma impartasesc cu Sfintele Tale Taine, acum si in timpul mortii mele, iar in ora despartirii mele, cu bucurie sa se suie sufletul meu la Tine, fara de nicio frica, intrebare sau impiedicare sa trec vamile vazduhului, intrand in marirea Ta cea cereasca.

Ajuta-mi, Doamne (aici se rosteste dorinta), ca sa Te maresc in veci, sa ma inchin numelui Tau sfant. Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: