8 februarie , 2025

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERChef Patrizia Paglieri te invata sa gatesti piept de rata pe piure...

Chef Patrizia Paglieri te invata sa gatesti piept de rata pe piure de telina! E mai simplu decat crezi

Sa gatesti nu e chiar o misiune imposibila, mai ales ca acum ai la dispozitie numeroase retete simple, printre care piept de rata pe piure de telina a la chef Patrizia Paglieri.

Asadar, daca vrei sa mananci un preparat delicios, chef Patrizia Paglieri te invata cum sa gatesti aceasta reteta simpla.

Ingrediente necesare pentru piept de rata pe piure de telina:

– doua bucati piept de rata
– un kilogram de telina
– 100 ml de smantana
– 50 de grame de baby spanac
– unt
– sos de soia
– ghimbir
– coniac.

Mod de preparare piept de rata pe piure de telina:

Pune pieptul de rata intr-o tigaie cu unt, caleste-l timp de 15 minute pe ambele parti, dupa care scurge grasimea din tigaie. Ulterior, mai adauga un pic de unt, flambeaza cu putin coniac si adauga si sosul de soia, dupa gust si ghimbir taiat marunt.

Intre timp, intr-o oala, calete frunzele de spanc cu telina taiata cubulete in unt, iar cand este gata, adauga smantana si mixeaza bine.

Intinde piureul obtinut pe o farfurie, dupa care adauga pieptul de rata feliat.

Pofta buna!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

 

Citește și: