30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care te scapa de rele! Rosteste-o zilnic si nu vei mai...

Rugaciunea care te scapa de rele! Rosteste-o zilnic si nu vei mai trece prin momente dificile

Una dintre cele mai puternice rugaciuni este, fara doar si poate, cea impotriva deochiului, motiv pentru care iti propunem sa o rostesti mereu ca sa fii ferite de reguli.

„Harul Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, cel dat Sfintilor Sai Ucenici si Apostoli, da-ni-l, Doamne! Cum Tu ai spus pe bolnavi mainile veti pune si bine le va fi. Si prin ei este dat si noua nevrednicilor slujitorilor Sai acest har. Prin mine, smeritul si nevrednicul, ca sa ne tamaduiasca de toata boala si neputinta sufleteasca si trupeasca. Si sa ne daruiasca Bisericii Tale intregi, cinstiti, sanatosi, indelungat in zile, bine umbland si facand poruncile lui Dumnezeu.

Stapane Dumnezeul nostru, Imparatul veacurilor, Cel atotputernic si atottiitor, Care faci toate si Insuti le schimbi cu voia Ta. Tu esti Doctorul si tamaduitorul sufletelor noastre. Esti mantuirea celor ce nadajduiesc in Tine. Tie ne rugam si Tie cu umilinta Iti cerem. Departeaza, inlatura, izgoneste toata lucrarea diavoleasca, toata calea si toata vrajmasia satanei, privirea cea rea, nesatioasa si pizmasa a ochilor celor facatori de rele a oamenilor pizmasi, de la robul Tau (se rosteste numele).

Si fie ca din frumusete sau pentru putere, ori din intamplare sau din pizma si rautate, mi‑a venit aceasta neputinta. Tu, Iubitorule de oameni, Stapane, intinde mana Ta cea tare si bratul Tau cel atotputernic si inalt. Si cerceteaza aceasta zidire a Ta. Si‑i trimite inger de pace, stapanitor si pazitor sufletului si trupului. Care sa goneasca si sa starpeasca de la ea tot sfatul rau, toata pizma si deochiul facator de stricaciune al oamenilor rai. Izbavita fiind cu puterea Ta, sa‑Ti cante Tie cu multumire.

Citeste si:  Prima transmisiune de pe planeta Marte - LIVE

Domnul este ajutorul meu. Si nu ma voi teme de ce‑mi va face mie omul. Si iarasi nu‑mi va fi frica de rele. Pentru ca Tu cu mine esti. Ca Tu esti Domnul puterii mele, Cel tare si stapanitor, Domnul pacii, Parintele veacului ce va sa fie. Asa, Doamne Dumnezeul nostru, milostiveste‑Te spre robul Tau. Si izbaveste‑l de toata stricaciunea si supararea ce i s‑a facut din pizma. Pentru rugaciunile preabinecuvantatei stapanei noastre, de Dumnezeu Nascatoarei si pururea Fecioarei Maria. Cu puterea cinstitei si de viata facatoarei Cruci, cu rugaciunile arhanghelilor celor cu chip de lumina, ale cinstitului, maritului proorocului, Inaintemergatorului si Botezatorului Ioan.

Ale sfintei si marii mucenite Marina, ale sfantului Stelian, ale preacuvioasei maicii noastre Parascheva, ale sfantului sfintitului mucenic Elefterie si ale tuturor sfintilor Tai. Ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeul nostru, si Tie slava inaltam si Celui fara de inceput al Tau Parinte si Preasfantului si bunului si de‑viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: