1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care te scapa de probleme! Ce ar trebui sa rostesti daca...

Rugaciunea care te scapa de probleme! Ce ar trebui sa rostesti daca urmeaza sa te prezinti in fata judecatorilor

Daca te confrunti cu probleme si trebuie sa te infatisezi in fata judecatorilor, ar fi bine sa incerci sa-ti gasesti linistea rostind aceasta rugaciune.

Rugaciunea judecata este o o rugaciune prin care va vet gasi smerenia, cainta si supunerea, iar acestea sunt foarte puternice. Potrivit sfantului Teofan Zavoratul, rugaciunea trebuie sa fie cu masura, nu neaparat lunga, ci una care sa aiba toata atentia dumneavoastra: “Ingrijiti-va ca, in timp ce va rugati, rugaciunea sa vina din inima. Rugaciunea este suspinul inimii catre Dumnezeu: daca acesta nu exista, nici rugaciunea nu exista”.

“Doamne Iisuse Hristoase, Fiul si Cuvantul lui Dumnezeu, Cel ce ai fost judecat de arhiereii, preotii, carturarii si fariseii timpului in fata lui Pilat, si osandit:
Rugaciunea pe care ar trebui sa o rosteasca oamenii care ajung in fata judecatorilor!

Pentru rugaciunile Prea Curatei Maicei Tale, a Sfantului…, a tuturor Sfintilor Tai a caror pomenire astazi savarsim… asculta cererea robului Tau…, care merge la judecata in fata instantelor cerute pentru dovedirea si recunoasterea celor reclamate, fii ajutor robului Tau… si ii iarta toate gresalele, dupa pacatele lui si Vointa Ta, si-l intareste ca sa poata sta fara frica si sa raspunda cu duh duhovnicesc adevarul in fata instantelor care-l intreaba, ca Tu ai zis „Nu va ingrijiti mai inainte de ce veti raspunde, caci se va da voua in ceasul acela ce sa vorbiti”. Fa sa fie voia Ta in ajutorul lui, ca sa strige Tie: Iisuse, Puterea, Mila si Ajutorul celor ce te cheama, miluieste-ne pe noi”.

Citeste si:  Rugaciunea pentru probleme ce ti se par imposibil de rezolvat! Rosteste aceste cuvinte si vei depasi momentele dificile

“Iubite sfinte Antoane, iata-ma la picioarele tale cu sufletul ingrijorat, cand ma gandesc la nenorocirea ce m-ar putea lovi pe mine si familia mea daca justitia omeneasca ar comite o eroare in judecata ei. Tu ai aparat pe cei nevinovati. Vino si in ajutorul meu, apara-ma ca pe un client al tau.

Nu-ti cer o minune, ci numai o favoare. Te rog, cere lumina pentru judecatori ca sa cunoasca adevarul si indeparteaza din mintea lor tot ce ar putea sa-i duca in eroare. Fa ca nedreptatea sa nu poata triumfa.

Daca insa Dumnezeu va ingadui totusi ca sa mi se intample lucrul de care ma tem atat de mult, fa ca sa nu-mi pierd resemnarea sfanta, ci sa accept vointa Domnului, care ne loveste numai pentru binele sufletului nostru. Nu ma indoiesc ca si in aceasta incercare grea tu nu ma vei parasi.

Amin!”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: