9 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERIncredibil cati bani incaseaza Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de...

Incredibil cati bani incaseaza Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute!

spot_img
procosmetic.ro

Cleopatra Stratan, fetita care a cucerit inimile romanilor cu piesa ”Ghita” s-a transformat intr-o domnisoara foarte frumoasa si, la varsta de 15 ani, ea reuseste sa faca bani frumosi din cantari.

Cleopatra Stratan are doar 15 ani, iar de curand a revenit in muzica, lansandu-si single-ul “Te las cu inima”. Melodia a fost un succes in randul publicului, iar acum, onorariul pe care fiica lui Pavel Stratan il percepe pe un concert este pe masura.zile pe primul loc in „cele mai ascultate piese pe Youtube”.

Mai exact, conform Click, fiica lui Pavel Stratan ar incasa nu mai putin de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute in aer liber si 5.000 de euro pentru concertele private cu o durata tot de 35 de minute.

Ba mai mult, in cazul in care concertele se desfasoara in afara orasului Chisinau, Cleopatra solicita decontarea transportului, 2 bilete de avion sau 1,7 lei/km si a cazarii (doua camere single).

Cleopatra Stratan este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. A revenit pe scena muzicala romaneasca in 2017 dupa cativa ani de pauza intr-o colaborare alaturi de fratele Cezar Stratan la melodia „MAMI”. Anul urmator a lansat piesa „Te las cu inima” care se bucura de un real succes, in doar 10 zile a atins pragul de 5 milioane de vizualizari.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.