1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele! Are efecte imediat!

Rugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele! Are efecte imediat!

Treci prin momente dificile, in care simti ca nimic nu te mai satisface si nu reusesti sa-ti indeplinesti dorintele? Rosteste cu incredere si cu credinta aceasta rugaciune, iar viata ta va lua o intorsatura placuta pentru tine.

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Dupa ce ai rostit rugaciunea de mai sus se spune rugaciunea Tatal Nostru, iar apoi: „Bucura-te Marie, cea plina de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: