25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERGaseste-ti dragostea prin credinta! Rosteste aceste cuvinte in fiecare zi si-ti vei...

Gaseste-ti dragostea prin credinta! Rosteste aceste cuvinte in fiecare zi si-ti vei indeplini visul de a-ti gasi sufletul pereche

Daca esti nefericita si te plangi ca nu-ti gasesti dragostea ori suferi ca nu ti-ai gasit sufletul pereche pana acum iti propunem sa incerci sa-ti gasesti linistea prin credinta.

Rosteste aceasta rugaciune pentru impacare, intelepciune si iubire, pentru a-ti gasi linistea de care ai nevoie.

”Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste Doamne, pe cei ce ne urasc, ne pizmuiesc si ne ocarasc; asijderea si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi, pacatosii, nici in veacul de acum, nici in cel ce va sa fie.

Doamne, Dumnezeul nostru, cauta dintru inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt imboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din harul Sfantului Tau Duh coborand peste Dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.

Citeste si: Rugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti orice dorinta

Asa Doamne, inmultind dragostea in inimile noastre, pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul cel dintre noi si totdeauna ne ajuta sa ne iubim unii pe altii si sa facem tot binele, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.”

Citeste si:  Rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului sau fiicei lor! Ce sa rostesti pentru fericirea copilului

Aceasta rugaciune ar trebui rostita in fiecare zi, alaturi de Paraclisul Maicii Domnului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: