3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciune pentru intelegere si dragoste intre soti! Rosteste-o in fiecare zi, iar...

Rugaciune pentru intelegere si dragoste intre soti! Rosteste-o in fiecare zi, iar relatia voastra va fi mai frumoasa

Daca problemele din relatia de cuplu nu-ti mai dau pace si vrei sa-ti gasesti linistea, iti recomandam sa ai credinta si sa spui aceasta rugaciune in fiecare. Se spune ca aduce intelegere si dragoste intre soti.

Viata Sfantului binecredincios cneaz Petru, in calugarie David si a Sfintei cneaghine Fevronia, in calugarie Eufrosinia, facatorii de minuni din Murom, a fost un model de casnicie crestina, si ca atare sunt ocrotitori ai celor ce se casatoresc.

Mari bineplacuti ai lui Dumnezeu si preaminunati facatori de minuni, binecredinciosule cneaz Petru si binecredincioasa cneaghina Fevronia, osardnici rugatori pentru noi catre Dumnezeu! La voi alergam si voua ne rugam cu nadejde tare: inaltati pentru noi, pacatosii, sfintele voastre rugaciuni catre Dumnezeu si cereti de la bunatatea Lui toate cele de trebuinta sufletelor si trupurilor noastre: credinta dreapta, nadejde buna, dragoste nefatarnica, buna credinta neclintita, sporire in faptele cele bune, pace in lume, buna rodire a pamantului, buna intocmire a vazduhului, sanatate trupurilor si mantuire sufletelor. Mijlociti pe langa Imparatul Ceresc pace, liniste si buna randuiala pentru toti binecredinciosii crestini.

Paziti-ne pe noi de tot raul, si pe toti dreptslavitorii care la voi alearga adumbriti-i cu lucrarea harica a rugaciunilor voastre bineplacute lui Dumnezeu si toate cererile lor cele cu evlavie impliniti-le. Asa, sfintilor facatori de minuni, nu treceti cu vederea rugaciunile noastre, ci mijlociti pentru noi pururea catre Domnul si cu ajutorul vostru invredniciti-ne sa primim mantuirea cea vesnica si sa mostenim Imparatia lui Dumnezeu, ca sa slavoslovim iubirea de oameni cea negraita a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, a lui Dumnezeu Celui in Treime inchinat, in vecii vecilor. Amin.​

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: