23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe sarbatoare cinstesc crestinii ortodocsi pe 7 mai! Rosteste aceasta rugaciune si...

Ce sarbatoare cinstesc crestinii ortodocsi pe 7 mai! Rosteste aceasta rugaciune si vei avea noroc

Ziua de 7 mai este importanta pentru crestinii ortodocsi, intrucat a avut loc Aratarea pe cer a semnului Sfintei Cruci in Ierusalim. Acest lucru s-a petrecut in anul 351, in ziua Cincizecimii, pe 7 mai.

„Acel semn al Sfintei Cruci a stat deasupra sfantului munte al Golgotei, pe care Domnul nostru Iisus Hristos S-a rastignit si s-a intins Crucea cu lungimea sa, ajungand pana la muntele Eleonului, care este departe de la Golgota ca la cincisprezece stadii; si se potrivea latimea Crucii cu lungimea sa. Iar frumusetea ei era atat de impodobita, incat se asemana cu fata curcubeului, atragand astfel privirea tuturor catre ea”. (Vietile Sfintilor)

De aceea, astazi iti propunem sa rostesti rugaciunea Sfintei Cruci, care te va ajuta sa descoperi linistea absoluta si, ba mai mult fericirea suprema.

Rugaciunea Sfintei Cruci

Sa se scoale Dumnezeu, si sa se risipeasca vrajmatii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara demonii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii, zicand: Bucura-te, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, care gonesti demonii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorat la iad, si a calcat puterea diavolului, si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrajmasul.

Citeste si:  Rugaciunea la Sfantul Filip te ajuta in clipele grele! Rosteste-o si vei scapa de necaz!

O, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, ajuta-mi mie cu Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si cu toti Sfintii, in veci. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: