26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERFilme de comedie

Filme de comedie

Filmele de comedie sunt binevenite atunci cand dorim sa ne relaxam impreuna cu iubitul si sa ne destindem sau cand dorim sa ne descarcam prin ras.

De-a lungul timpului au fost realizate nenumarat filme de comedie, comedia fiind si printre primele genuri care au rlat pe pelicula, de pe vremea faimosului Charlie Chalin sau a celor doi magnifici, Stan si Bran.

Dintre acestea insa, exista o serie de filme pe care cei mai mari critici de film din lume le considera ca fiind cele mai echilibrate si cele mai amuzante din toate timpurile.

Aceste filme nu duc comedia la extrem, ci au simplul avantaj ca dau privitorului un sentiment de bine si ca il binedispun.

Kung Fu Panda (2011) este unul dintre cele mai apreciate filme de comedie, de animatie, din toate timpurile. Este deopotriva un film educativ, atat pentru cei mici cat si pentru adulti. Lenesul urs panda Po isi traieste visul de a fi devenit luptator al dragonului, trecand printr-o serie de peripetii care de care mai amuzante.

Bean (1997) este un lung metraj in care in rolul principal este Rowan Atkinson, faimosul Mr. Bean. Este un film plin de incurcaturi, comedie pura, in care sunt scene care ilustreaza cat se poate de bine prostia umana.

The Hangover (Mahmureala 2009) este genul de comedie gustata de adulti. Prezinta povestea unor prieteni care trec printr-o betie crunta care-i baga in tot felul de incurcaturi, chiar inaintea nuntii unuia dintre ei. Plin de umor, filmul a fost descris de critici ca fiind o capodopera a secolului nostru, in materie de comedie.


Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: