1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciune impotriva farmecelor si bantuirii duhurilor rele! Ce sa rostesti pentru a...

Rugaciune impotriva farmecelor si bantuirii duhurilor rele! Ce sa rostesti pentru a scapa de ele

Multi romani cred in farmece si duhuri aducatoare de rau, iar rugaciunea impotriva acestora te scapa de rele, de dusmani si iti aduce liniste, intelegere si dragoste in casa.

Iata cum suna rugaciunea impotriva farmecelor si bantuirii duhurilor rele:

„Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si duhurile necurate nu-mi dau pace, dar intru Tine imi pun toata nadejdea si pazei Tale ma incredintez intreg (intreaga), ca Tu cunosti pricina raului care ma bantuie si esti dezlegarea tuturor legaturilor necurate. La Tine toti perii capului meu sunt numarati.

Citeste si: Rugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca te doare capul! Face minuni pentru sanatate

De Tine toti demonii stiu si se cutremura. Deci pe Tine Te rog, Doamne, Atotputernicule, sa indepartezi de la mine orice duh necurat si orice rau pierzator de suflet, scotandu-ma pe mine biruitor peste toata facatura diavoleasca, sub acoperamantul dreptei Tale si intru crucea Ta cea atotizbavitoare.

Citeste si:  Rugaciunea catre Sfantul Ioan Botezatorul! Rosteste-o cand ai necazuri si iti vei rezolva problemele

Ca Tu esti intarirea si scaparea noastra in veci, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava Iti inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.”, este rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti atunci cand te temi de farmece si duhuri rele.

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in primele zile ale anului! Iti va aduce noroc si spor in toate

Rosteste aceasta rugaciune in primele zile ale anului. Astfel, ii vei multumi lui Dumnezeu ca te-a ajutat sa depasesti obstacolele din anul ce tocmai s-a incheiat si il vei ruga sa treci cu bine pentru perioadele dificile din anul ce urmeaza.

“Binecuvinteaza, Doamne, viata noastra si ne izbaveste in Anul cel Nou care vine si in toti anii vietii noastre de necazuri, de primejdii, de razboaie si de toata rautatea si nedreptatea, daruindu-ne tuturor zile bune si indelungate, cu buna sporire si folos in munca noastra, cu fericire si liniste, ca sa-Ti multumim pururea pentru toate si Tie marire sa inaltam, impreuna si Parintelui Tau Celui fara de inceput si Preasfantului si Bunului si de viata facatorului Tau Duh acum si pururea si in vecii vecilor.
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii.

Amin

De asemenea, ca sa fii sigura ca aceasta rugaciune scurta va da roade si-ti va aduce noroc si spor in toate, rosteste-o tinand in mana o lumanare aprinsa. Se spune ca asa, ruga ta ajunge mai usor la Dumnezeu, iar dorintele iti vor fi indeplinite.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: