Search for content, post, videos

O reteta numai buna de vara! Cum gatesti ”ghiveci” de legume la cuptor! E mai simplu decat crezi

Vara este sezonul legumelor. Le gasesti in orice piata, in numeroase sortimente si la preturi accesibile, motiv pentru care iti propunem sa gatesti ghiveci de legume, o mancare de vara, sanatoasa, numai buna de savurat.

Ai nevoie de:

– doi cartofi medii
– doi-trei morcovi
– un dovlecel
– o vanata
– doi trei ardei grasi
– doua conserve de rosii in bulion
– o conserva din amestec de porumb si mazare
– trei linguri de ulei de masline
– o conserva de fasole rosie
– piper
– patrunjel
– marar

Citeste si: Rasfata-ti simturile! Doua retete de bruschette delicioase, numai bune de savurat vara asta

Mod de preparare:

Primul pas pe care trebuie sa-l faci ca sa gatesti ”ghiveci” de legume este sa cureti toate legumele si sa le tai sub forma de cubulete. Ulterior, combina morcovul si cartofii si unde-i cu putin ulei, adauga sare si piper si da-i la cuptor pentru 15-20 de minute, acoperiti cu folie de aluminiu.

Mai apoi, cand timpul a expirat, scoate tava, indeparteaza folia si adauga celelalte ingrediente, cu exceptia rosiilor. Lasa la copt inca 15 minute.

Cand toate legumele s-au patruns bine, adauga rosiile si mai lasa la cuptor timp de cinci minute.

Serveste ghiveciul la cuptor cu patrunjel proaspat.
Pofta buna.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *