Search for content, post, videos

Cum gatesti parpricas de pui cu mamaliguta! Trebuie sa incerci acest preparat gustos

Daca esti adepta preparatelor traditionale si vrei sa te rasfeti cu papricas de pui cu mamaliguta, o mancare delicioasa, extrem de usor de preparat.

Ingrediente pentru papricas de pui cu mamaliguta
400 g malai
1 l apa
1 lingurita sare
Piper
boia dulce
1 legatura de patrunjel
4 copane intregi
2 cepe mari, albe
100 ml ulei
2 linguri faina
200 ml suc de rosii
200 ml smantana de gatit

Mod de preparare papricas de pui cu mamaliguta:

Spala bine copanelele si curata-le bine, dupa care desfa-le in doua ca sa fiarba mai repede. Pune-le la prajit, rumenindu-se pe toate partile in uleiul incins.
Apoi se adauga ceapa tocata fin, se lasa pana devine sticloasa si se presara cam o lingurita de boia, sare si piper, dupa gust.
Se adauga apa cat sa fie carnea acoperita si se fierbe la foc mic, cam 30 minute.
Se amesteca intr-un bol, faina cu sucul de rosii si smantana de gatit, se mai adauga apa sa nu fie cocoloase si cand este fiarta carnea, se toarna incet peste ea, amestecul rezultat.
Se lasa sa fiarba pentru un clocot, se potriveste gustul cu sare si se adauga patrunjelul tocat fin.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *