21 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAReguli pentru o tinuta all black

Reguli pentru o tinuta all black

Negrul avantajeaza pe oricine si nu se demodeaza niciodata. Iata de ce e o alegere foarte buna pe timp de criza financiara.

Coco Chanel a transformat negrul dintr-o marca a doliului intr-una a elegantei. Negrul e o culoare pentru toata lumea, care se adapteaza oricarui stil si oricarei varste. Sunt importante atat materialul hainelor, cat si coafura, machiajul si accesoriile pe care alegi sa le porti. Pentru ca negrul le scoate in evidenta.

Croiala

Foarte importanta in moda, croiala unei haine devine si mai importanta, atunci cand vorbim de negru. Orice haina neagra prost croita te poate face sa arati ca o vrajitoare. 

Materialul

Nu purtati  bumbac gros si dantela in aceeasi tinuta. In schimb, puteti combina dantela cu pielea. Pentru tinutele obisnuite alegeti bumbacul, iar pentru seara puteti alege organza sau satin.

Parul

Parul pieptanat atent, bentitele simple, cararea corect aleasa, agrafele sofisticate si cocurile lucrate vor face intotdeauna casa buna cu negrul hainelor.

Accesorii

Pentru zi, poate fi suficienta o esarfa, iar pentru seara  un colier.

Machiaj

Negrul inaspreste trasaturile asa ca trebuie sa puneti accent pe ten si pe buze. Folositi anticearcan, creion corector si pudra sau un fon de ten compact, pentru a crea efectul de piele mata, un uitati de un blush care sa  readuca pe chip culoarea. Pentru buze, alegeti un ruj intr-o nunta naturala, pentru machiajul de zi, si unul intr-o nuanta stridenta pentru seara.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: