27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAReguli de fashion pentru a fi bine imbracata

Reguli de fashion pentru a fi bine imbracata

Cu cat esti mai fashion cu atat mai bine. In general, oamenii pun mare accent pe haine si adesea te vor critica pe seama acestui aspect.

Fiecare detaliu este observat, mai ales atunci cand te vezi cu cineva pentru prima data. Chiar daca se spune ca femeile sunt mai atente atunci cand vine vorba de fashion si barbatii sunt foarte pretentiosi.

Exista cateva reguli de fashion pe care oricine ar trebui sa le cunoasca pentru a face intotdeauna o impresie buna.

Reguli de fashion la femei

Camasa
Atunci cand alegi sa porti o camasa sau o bluza fashion cu nasturi trebuie sa ai mare grija ce mesaj transmiti. Nu este indicat sa deschizi mai mult de doi nasturi.

Accesorii
Trebuie sa ai mare grija la accesoriile pe care le porti. Daca sunt prea multe vor atrage atentia si nu in sensul bun.

Rochiile
Trebuie sa ai grija sa nu exagerezi atunci cand porti rochii. Daca este o rochi decoltata, ai grija sa nu fie si scurta. Daca este si scurta si decoltata va deveni vulgara.

Citeste si:  De ziua sa, creatoarea de modă Galyna muncește de dimineață până seara

Bluzele prea scurte
Daca ai o bluza sau un cartigan prea scurt ar fi bine sa eviti sa-l porti fara ceva pe dedesubt. Pielea din zona taliei nu trebuie sa ti se vada niciodata.

Regulii de fashion la barbati

Cravata
Varful cravatei trebuie sa atinga putin cureaua, insa nu este indicat sa o depaseasca.

Camara si cravata
Atunci cand alegi sa porti camasa, dar nu si sacou, nu este nevoie neaparata sa-ti pui curea. Insa daca ai decis sa-ti bagi camasa in pantaloni trebuie sa porti o curea neaparat.

Sosete
Barbatii ar trebui sa poarte sosete suficient de lungi incat sa nu li se vada pielea atunci cand stau jos. Aceasta regula de fashion se aplica in general la costum.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: