31 mai , 2023
AcasăTIMP LIBERReactia neasteptata a unui politist criminalist dupa ce a vazut "fluturasul" unui...

Reactia neasteptata a unui politist criminalist dupa ce a vazut „fluturasul” unui infirmier: „Mi-am luat galeata cu mop”

Bogdan Banica, vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR DECUS, a publicat pe Facebook doi fluturasi de salariu, cel al unui infirmier debutant si cel al unui politist care are o vechime de zece ani.

Veniturile pe care le incaseaza agentul de politie se ridica la 3.113 lei, iar veniturile infirmierului la 3.595 de lei.

„Cu un #share informatia poate ajunge si la Minister (era sa spun Secretariat)

Dupa vreo postare mai „acida”, secretara isi pune subalternii sa ma contacteze, incercand sa ma tempereze. Ca de ce sunt asa nemultumit, ca de fapt la minister curge DECAT lapte si miere, ca nu mai au loc covrigii pe coada cainilor.
DECAT la minister poate, ca in teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dura decat o prezint eu uneori. Si sunt doua variante: ori nu o cunoasteti si atunci ar trebui sa plecati cu totii, ori o cunoasteti si ne luati de prosti, varianta in care, ghiciti, ar trebui sa plecati cu totii.
Drept dovada, un infirmier debutant (tot respectul pentru meseria oricui) castiga mai bine decat un politist cu 10 ani vechime.

Mi-am cumparat o galeata cu mop si cred ca pun trusa criminalistica in cui, dupa 20 de ani.
A propos, stie cineva cand se fac incadrari pentru personal necalificat la vreun spital? Ca tare ma bate-un gand…

Bogdan Banica

Vicepresedinte Sindicatul National al Politistilor din Romania SNPR DECUS”, este mesajul politistului.

„Adevarul gol-golut este ca am ramas categoria bugetara cea mai batjocorita de actualii guvernanti. Nu se intreaba nimeni de ce, draga-doamne, informatiile privind salarizarea personalului MAI este clasificata la secret? Sperand ca, in acest fel, isi pot continua bataia de joc, ajungand sa ne umileasca, la propriu. Nemultumirile noastre, iata, sunt cat se poate de reale, iar ultima si unica solutie ramane protestul masiv al personalului Familiei Ocupationale Aparare si Ordine Publica”, a declarat Banica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politistul a mai spus ca sindicatul pe care il reprezinta va trece la proteste. „Ii transmit doamnei ministru (n.r. Ministrul Carmen Dan) ca suntem decisi sa uzam de toate formele legale de protest culminand cu blocarea activitatii si inaintarea la CCR a exceptiei de neconstitutionalitate privind dreptul la greva”, a mai spus Bogdan Banica.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.