24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERPacatele pe care le faci atunci cand barfesti! Habar n-avea ce spune...

Pacatele pe care le faci atunci cand barfesti! Habar n-avea ce spune Biblia despre acest gest

Faptul ca multe persoane au tendinta sa barfeasca nu e niciun secret pentru nimeni, insa daca te-ai intrebat vreodata ce spune Biblia despre acest subiect, ei bine, afla ca aceasta are efecte sociale dezastruoase.

Barfa apare odata cu primii oameni biblici, este una din temele importante ale Scripturii si face obiectul cuvantarilor lui Hristos si ale Sfintilor Apostoli si nu este deloc un lucru benefic. Mai exact, conform Bibliei, barfa este actul prin care cineva spune altcuiva lucruri rele despre o a treia persoana. Asadar barfa este o forma de comunicare in care cuvantul este gresit folosit. Mai precis o forma de imbolnavire a cuvantului, deoarece scopul rostirii acestuia este denaturat: raspandirea unei imagini negative despre acea persoana, sub aparenta savarsirii unui bine.

Astfel, in Biblie se spune ca barfa isi are originea in mandrie si in invidia diavolului fata de om. Iar primul exemplu este, fara doar si poate, diavolul, prefacut in sarpe, care vorbeste in gradina Raiului cu Eva, barfindu-l pe Dumnezeu.

„Si a zis sarpele catre femeie: «Dumnezeu a zis El, oare, sa nu mancati roade din orice pom din rai?» Iar femeia a zis catre sarpe: «Roade din pomii raiului putem sa mancam; Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: ««Sa nu mancati din el, nici sa va atingeti de el, ca sa nu muriti!»» .» Atunci sarpele a zis catre femeie: «Nu, nu veti muri! Dar Dumnezeu stie ca in ziua in care veti manca din el vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raul».

Citeste si:  Are 70 de ani, dar ai jura ca are 25! Secretul siluetei perfecte ale acestei femei ce a uimit lumea! Alimentul la care a renuntat

De aceea femeia, socotind ca rodul pomului este bun de mancat si placut ochilor la vedere si vrednic de dorit, pentru ca da stiinta, a luat din el si a mancat si a dat barbatului sau si a mancat si el.“ (Facerea 3, 1-6)
Astfel, conform specialistilor, barfa emana energie negativa, iar unele voci sustin ca este chiar un afront adus direct Creatorului. De aceea, cel mai bine este sa parasesti persoanele care barfesc sau pur si simplu sa nu te implici in astfel de discutii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: