22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEProfita la maximum de iedera ca sa scapi definitiv de tusea care...

Profita la maximum de iedera ca sa scapi definitiv de tusea care nu-ti da pace!

Inrolare trafic.ro
Bolile respiratorii insotite de chinuitoarea tuse sunt la ordinea zilei in aceasta perioada. In raceli, gripa, bronsite, pneumonii apare, pe langa alte simptome, si tusea. Fie ca este seaca sau productiva, fie acuta sau cronica, tusea le creeaza un mare disconfort pacientilor si mai ales copiilor.
 

Un copil care tuseste, respira cu dificultate si nu se poate odihni, din aceasta pricina reprezinta un mare motiv de ingrijorare pentru parinti. De altfel, tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care parintii merg cu copilul la medicul pediatru. Vestea buna este ca tusea poate fi calmata prin mijloace naturale, sigure si eficiente.

Tusea, semnal de alarma

Tusea reprezinta un semnal de alarma si trebuie tratata cu seriozitate inca de la inceput. Din pacate, nu intotdeauna acordam atentia cuvenita acestei probleme de sanatate. Acesta este motivul pentru care de multe ori tusea se agraveaza odata cu boala in care a aparut. O alta greseala frecventa este administrarea de antibiotice imediat ce apare tusea, ceea ce nu este necesar decat in cazul infectiilor bacteriene. Tusea poate fi tratata cu succes si cu ajutorul unei substante active naturale: extractul uscat din frunze de iedera.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: