29 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMONDENPRO TV a anunțat grila de toamnă 2023. Când încep Vocea României,...

PRO TV a anunțat grila de toamnă 2023. Când încep Vocea României, Clanul și Imperiul Leilor

PRO TV a anunțat grila de toamnă și când încep cele mai urmărite show-uri ale postului TV.

Ce vom urmări toamna aceasta la PRO TV?

Serialul GROAPA prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste, într-un mod care-i va face pe cei de acasă să se bucure de fiecare secundă și să înțeleagă că familia e totul. Primul sezon începe sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:00.

 

Săriți de pe fix!

Show-ul care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor se lansează joi, 14 septembrie, de la ora 21:30. Cei 10 comedianți vor fi provocați de Cabral la probe care le vor testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor. Totul cu un singur scop: distracția fără limită.

Love Island

În jocul dragostei, doar cei potriviți rămân împreună! Love Island, originalul – cel mai cunoscut format produs de ITV, aduce față-n față 5 băieți și 5 fete gata să descopere iubirea adevărată și să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor. Reality show-ul prezentat de Alina Ceușan debutează în curând, și va fi în fiecare zi, de luni până vineri, aproape de miezul nopții, pe PRO TV, dar cu o zi înainte pe VOYO.

Citeste si:  FOTO Greseli in machiaj pe care le poti evita

Serialul Clanul

Povestea serialului CLANUL continuă cu sezonul 3, care aduce noi intrigi și răsturnări de situație, iar distribuția impresionantă va fi completată de noi actori cunoscuți. Personajele vor avea parte de un parcurs neașteptat, iar multe întrebări își vor găsi răspunsuri sau vor ridica alte… întrebări. Caută minciuna, găsește adevărul, începând din 11 septembrie, în fiecare luni, de la ora 20:30, în CLANUL.

Un nou sezon Las Fierbinți

Toamna asta, trăiești emoțiile la vedere… sau pe caiet. Țara o arde pe comedie într-un nou sezon Las Fierbinți. Serialul fenomen revine cu aceleași personaje spumoase, pe care telespectatorii le vor putea revedea din 12 septembrie, într-o porție triplă de comedie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, imediat după Știrile PRO TV.

Imperiul Leilor

Toți cei care au o idee și vor să o pună în aplicare sau cei care au nevoie de suport în afacerile lor pentru a ajunge mai departe și-au găsit locul în noul sezon Imperiul Leilor. Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală. Show-ul începe marți, 19 septembrie, de la ora 21:30.

Citeste si:  Cabral va mai avea inca o emisiune la Pro TV! Cum se va numi?

Visuri la cheie

Împreună construim speranță! Știm cu toții că în fiecare dintre noi există visuri nemărginite, iar echipa Visuri la cheie reușeste de 10 ani să descopere noile începuturi care se ascund în fiecare casă. Dragoș Bucur și arhitecții sunt pregătiți să aducă emoție și să construiască speranțe în cel de-al zecelea sezon al show-ului, începând de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21:30.

 Vocea României

Timp de 10 sezoane, scena de la Vocea României a vibrat pentru telespectatori! Cele mai intense emoții ale concurenților și antrenorilor au fost trăite, de-a lungul timpului, în locul care a făcut ca vocile să fie auzite. Iar povestea continuă cu cel de-al 11-lea sezon. Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să trăiască bucuria muzicii, în fiecare vineri, din 8 septembrie, de la ora 20:30.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: