21 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICIPregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului – workshop bebelu

Pregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului – workshop bebelu

Venirea bebelusului este un eveniment important pentru toata familia, iar pregatirile incep cu cateva saptamani sau chiar luni inainte. Viitoarea mamica incepe sa colinde magazinele dupa lucrurile necesare celui mic si incepe sa-si pregateasca bagajul de maternitate. Dar asta nu e tot. Si pregatirea teoretica este la fel de importanta.

Dragi viitori si proaspeti parinti va asteptam la workshopul bebelu – „Pregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului”, ca sa interactionati cu specialistii nostri in nastere si puericultura si nu in ultimul rand ca sa obtineti toate informatiile pentru o nastere usoara.

Vania Limban, prima moasa independenta din Romania, va fi alaturi de noi si ne va impartasi din experienta sa de peste 25 de ani in mosit. De asemenea Vania le va povesti viitoarelor mamici ce tehnici pot sa foloseasca pentru evitarea epiziotomiei in timpul nasterii naturale si ne va arata live cum trebuie sa-i facem baie si masaj nou-nascutului.

Va invitam marti, 12 august, ora 18, la Jubile Primaverii, Str. Amiral Constantin Balescu nr. 3, sect. 1, Bucuresti, ca sa interactionati cu specialistii nostri.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: