1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLEPoza de colectie! Cum arata Regina Elisabeta in urma cu 35 de...

Poza de colectie! Cum arata Regina Elisabeta in urma cu 35 de ani

Anul acesta, in data de 21 aprilie, Regina Elisabeta a implinit varsta de 96 de ani. Cu ocazia acestui eveniment special, precum si al Jubileului de Platina, echipa care se ocupa de conturile de Social Media ale Casei Regale Britanice au facut publice o serie de fotografii de colectie cu suverana.

A trait o viata indelungata si a reusit sa schimbe lumea. Din pacate insa, si-a pierdut sotul si partenerul cu care a trecut prin atat de multe evenimente.

Citeste si: Cizmele lui Kate Middleton. Cat costa accesoriul pe care Ducesa de Cambridge il poarta de 18 ani

Cum arata Regina Elisabeta in urma cu 35 de ani. Poza de colectie

Mai mult decat atat, in ultimele luni i-a speriat pe britanici cu problemele ei de sanatate. Din fericire, acum pare ca suverana si-a mai revenit si este la fel de bine pregatita sa isi indeplineasca atributiile oficiale regale.

Printre fotografiile de colectie facute publice pe contul de Instagram al Casei Regale Britanice se numara si una realizata in urma cu 35 de ani. Asa s-a putut observa cat de mult s-a schimbat Regina Elisabeta din anul 1987 si pana in prezent.

Asa arata Regina Elisabeta, in urma cu 35 de ani. Sursa foto: Instagram

1987: Regina, in rolul ei de Protector al Asociatiei de Cercetasi, a cunoscut cativa dintre cei peste 1.000 de cercetasi care au participat la parada de Sfantul Gheorghe, la Castelul Windsor.

Citeste si:  Elena Gheorghe și Eugenia Nicolae, filmări cu peripeții pentru noul videoclip!

Premiul Queen’s Scout este cel mai mare dintre premiile de formare ale Asociatiei si a fost introdus pentru prima data ca „Premiul Regelui” de catre Edward al VII-lea in 1909. In anul 1987, Marea Britanie a fost devastata de „Marea Furtuna”, care a lasat in urma peste 15 milioane de copaci distrusi si trantiti la pamant.

In urmatoarele 70 de zile, pe masura ce ne apropiem de weekendul in care are loc Jubileul de Platina, vom posta zilnic cate o imagine cu Regina. Fiecare dintre acestea reprezinta un an din cei 70 in care Majestatea Sa a fost la conducere”, se arata in mesajul oficial.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: