29 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMONDENInsula iubirii 2023. Concurenții cedează ispitei după ce părăsesc resortul

Insula iubirii 2023. Concurenții cedează ispitei după ce părăsesc resortul

Noi surprize îi așteaptă pe concurenții de la Insula iubirii. Săptămâna aceasta Concurenții cedează ispitei după ce părăsesc resortul. Află cine va cădea în ispită!

Pe Insula Iubirii, furtuni emoționale puternice au provocat valuri de lacrimi și insomnii în ambele resorturi, iar camerele ascunse au surprins primele săruturi pasionale cu ispita. Nemulțumiri profunde care au mocnit în relații au ieșit la suprafață, explicând derapajele atât de rapide spre tentație.

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 părăsesc resorturile

Noi bariere vor fi depăşite în ambele tabere. Unul dintre concurenţi se va apropia periculos de mult nu de una, ci de trei dintre ispite.

Una dintre acestea va primi invitaţia de a continua distracţia în camera lui. Un loc ferit de privirile curioase ale celorlalţi participanţi la test.

se va întâmpla mai departe, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, astăzi şi mâine, de la 20:30, la Antena 1.

Unde vor pleca concurenții de la Insula iubirii

O nouă alegere pentru date îi va ajuta pe concurenţii celui mai dur test de fidelitate să lase tensiunile deoparte şi să schimbe perspectiva atât asupra relaţiei sau a fostului partener, cât şi asupra tentaţiei. Odată cu anunţul lui Radu Vâlcan: „Veţi merge la un templu al distracţiei, în Phuket! O să gustaţi din plin din viaţa de noapte a Thailandei!”, distracţia se întrevede la orizont, iar presiunea ce plutea în ambele resorturi va fi lăsată în urmă.

Citeste si:  Ce contine laptele matern si de ce este atat de important pentru sanatatea bebelusului?

Pentru a nu exista riscul să-şi întâlnească partenerele înainte de ceremonia finală a focului, locurile de distracţie au fost alese strategic.

Vrăjit de atmosferă, dar şi de companie, unul dintre concurenţi simte că i se cuvine tot mai mult. Va încearca astfel o apropiere tot mai evidentă nu cu una, ci cu trei dintre ispite. Nimic nu îl va împiedica să dea frâu liber trăirilor. Nici măcar faptul că acestea fuseseră alese la date de alţi bărbaţi.

Despre cine este vorba şi cum au reacţionat ceilalţi concurenţi, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, astăzi şi mâine, de la 20:30, la Antena 1.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: