22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERPorti si tu unul? Numele care aduc ghinionul in viata ta

Porti si tu unul? Numele care aduc ghinionul in viata ta

Se spune ca norocul ti-l faci singur, insa acest lucru nu e tocmai valabil, intrucat exista legende care spun ca anumite nume aduc ghinion. Descopera care sunt acestea, mai jos:

Desemona

Ti s-ar putea parea romantic si puternic, insa acest nume ce provine din cuvantul grecesc ”dysdaimon”, ce inseamna ”fara noroc”, motiv pentru care femeile care il poarta sunt urmarite de ghinion.

Cecilia

Acest nume isi are originile in gintele romane si inseamna ”orb”. Sfanta Cecilia a fost decapitata pentru ca a refuzat sa se inchine zeilor romani, iar conform legendelor, acest nume poate purta ghinion, pentru ca aduce purtatorului multe provocari in viata.

Claudia

Persoanele care poarta acest nume se confrunta cu probleme in cadrul familiei. In plus, nu sunt binecuvantate nici pe plan amoros, avand in vedere ca sunt presarate multe dezamagiri sentimentale in destinul lor.

Citeste si:

Adelina Pestritu, scandal dupa ce a dezvaluit numele fiicei ei: ”Pare un nume din clanul mamei Omida!”

Emilia

Citeste si:  Ministerul Invatamantului reglementeaza temele pentru acasa. Afla ce s-a hotarat

In cazul in care porti acest nume, inseamna ca esti o fire luptatoare si incapatanata, ceea ce iti va aduce multe probleme in viata.

Mara

Acest nume este de origine ebraica si semnifica amaraciune. Femeile care il poarta nu se vor simti niciodata implinite sufleteste, fiindca sunt urmarite de ghinion.

Sabina

Cele care poarta acest nume nu vor avea parte de succes in viata, pentru ca nu au suficienta incredere in abilitatile lor. Ele sunt incapatanare si nu accepta cu usurinta sfaturile celor din jur.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: