26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERPaste Fericit! Cele mai frumoase mesaje si felicitari pe care sa le...

Paste Fericit! Cele mai frumoase mesaje si felicitari pe care sa le trimiti prietenilor de Invierea Domnului

N-a mai ramas mult timp pana cand vom sarbatori Pastele, motiv pentru care iti propunem sa fii pregatit. Descopera cele mai frumoase mesaje si felicitari pe care le poti trimite celor dragi de Invierea Domnului.

Hristos a Inviat este replica pe care o vom auzi sambata, la miezul noptii, iar multi credinciosi se pregatesc intens de Paste, fapt pentru care iti propunem sa fii primul care le va ura sarbatori frumoase.

O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Citeste si:  Traditii si superstitii: Ouale rosii la fereastra va pazesc de rele

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!

PASTE FERICIT. Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate.

Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: