3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERPana acum ti-ai incarcat GRESIT telefonul si tableta! Iata cum trebuie facuta...

Pana acum ti-ai incarcat GRESIT telefonul si tableta! Iata cum trebuie facuta in mod normal

Traim inconjurati de tehnologie si am ajuns sa simtim ca nu nu putem supravietui fara ea. Insa, tu stii cum sa-ti incarci in mod corect aparatele? Este foarte important sa invatam cum sa avem grija de ele si de bateria lor, astfel vor rezista mai mult timp.

Modul in care incarcam telefonul sau tableta poate prelungi sau restrange durata de viata a aparatului.

Tu cum iti incarci telefonul?
In cazul in care il pui la incarcat inainte de culcare si il lasi peste noapte, pana dimineata, sau lasi aplicatiile deschise atunci cand incarci telefonul, ori tot scoti si introduci cablul de incarcare, trebuie sa stii ca aceste lucruri sunt complet gresite si iti pot distruge aparatul.

Atunci cand iti lasi telefon la incarcat peste noapte il expui la tensiuni mari, pe o perioada prelungita de timp si acest lucru poate duce la distrugerea bateriei si nu numai.

Dupa ce telefonul s-a incarcat nu il mai lasa in priza. Nu scoate niciodata telefonul de la incarcat la 100%, lasa-l pana la in jur de 96% baterie.

Este de preferat sa-ti incarci telefonul de mai multe ori pe zi, fara sa scada sub 10%. Nu-l lasa niciodata sa se inchida si foloseste luminozitatea scazuta. Inchide aplicatiile pe care nu le folosesti.

Citeste si:  Sarbatoreste pe 21 aprilie Ziua Inghetatei de la McDonald's (P)

Ce trebuie sa stii despre bateria telefonului
– este sensibila la caldura

– daca se incinge in timpul incarcarii, scoate telefonul de la incarcat

– nu e bine ba bateria sa fie incarcata complet

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: