2 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERObiceiuri care te fac sa fii saraca si singura

Obiceiuri care te fac sa fii saraca si singura

chilipirul-zilei.ro/

Este important sa ai relatii bune cu cei din jur, legaturile sociale fiind foarte importante in vietile noastre. Insa, trebuie sa ai grija la timpul pe care il investesti pentru consolidarea acestor relatii, nu duce intotdeauna la rezultate bune.

Este foarte important sa inveti care sunt prioritatile tale in viata. Daca simti ca o relatie te consuma mai mult decat ar trebui, invata sa spui stop.

Cauti mereu aprobarea cuiva

Nu ai incredere in fortele tale si cauti mereu aprobarea cuiva. Atunci cand faci ceva o faci doar pentru a primi laude de la sef, colegi, rude sau prieteni. Descopera la ce esti buna si cauta sa-ti dai seama ce vrei sa faci de fapt. In loc sa cauti aprecierea cuiva mai bine ai lupta pentru scopurile tale. Ti-ar prinde bine increderea in sine.

Esti prea moale

Preferi sa lasi de la tine, sa accepti ideile celor din jur si sa nu provoci niciodata conflicte. Este mult mai simplu pentru tine sa nu te certi, sa nu te plangi, sa nu lupti si sa nu-ti sustii punctul de vedere.

Trebuie sa inveti sa-ti sustii punctul de vedere, sa arati ca ai personalitate si sa castigi respectul celor din jur. Daca nu te ajuti singura, nu te va ajuta nimeni.

Faci lucruri care nu-ti plac

Faci tot timpul ce iti cer cei din jur, parintii, rudele, prietenii, colegii si rar refuzi o sarcina. Astfel, timpul tau este fragmentat si nu mai ajungi sa faci lucrurile care iti plac tie sau care iti sunt benefice.

Invata sa-ti imparti timpul intr-un mod practic, in momente de odihna, munca, treaba prin casa si hobby-uri. Alege o zi in care sa faci ce-ti place si stabileste clar care sunt prioritatile tale.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.