30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERO tanara de 30 de ani a trait o adevarata drama! A...

O tanara de 30 de ani a trait o adevarata drama! A fost violata de „barbatul vietii ei”, pe care l-a cunoscut pe Facebook

Lara Hall, o tanara de 30 de ani din Australia, a trait o adevarata drama, dupa ce s-a indragostit de un pakistanez pe care l-a cunoscut pe Facebook. Ce urmeaza este demn de un scenariu de film.

Tanara s-a indragostit iremediabil de un barbat pe care l-a cunoscut in mediul online.

Acesta a vrajit-o si i-a promis o viata de vis alaturi de el, insa totul s-a transformat intr-un cosmar in momentul in care tanara s-a mutat la noul sau iubit, cel pe care-l considera barbatul vietii sale.

Barbatul a transformat-o in sclava lui sexuala, a abuzat-o si a violat-o in mod repetat.

„Mi-a promis o viata fara griji. Mi-a spus ca are 5 case. Am fost sedusa de promisiunea unei vieti fabuloase, iar in acea perioada nu ma simteam bine in Sydney, asa ca am decis sa plec”, a declarat Lara Hall. „Sajjad m-a violat, iar fratele sau a incercat de foarte multe ori sa ma abuzeze. Nu mi s-a permis sa ma curat si eram infometata pentru perioade lungi de timp.

La un moment dat m-a si lovit cu capul de bazinul din baie pentru ca-mi ramasese putin sampon in par. La un moment dat m-a violat in timp ce vomitam, considerand ca este foarte amuzant ce mi se intampla” a declarat tanara, potrivit presei internationale.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: