29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATINu o să crezi cine este vedeta din imagina alăturată?

Nu o să crezi cine este vedeta din imagina alăturată?

Este foarte cunoscută, iubită și solicitată, iar activitățile ei sunt mereu pe primul plan, fie că face muzică, televiziune sau actorie. Este ca un taifun și se agită mereu atunci când pregătește ceva. Nu o să vă vină să credeți dar este vorba de nimeni alta decât celebra Rona Hartner.

Solista, actrița, vedetă de emisiuni gen ”Te cunosc de undeva” sau reality showuri precum ”Ferma vedetelor”, Rona Hartner s-a lăsat pe mâna fiicei ei care este make-up profesionist și a realizat un machiaj pentru mama ei care o schimbă total și o face de nerecunoscut.

”Maquiajul creat de fata mea la primul curs de make up pro este unul zis ” natural ” … adică care să scoată toate calitaltiile feței în evidență.

hartner rona
hartner rona

Are o profesoară genială @symamakeupstudio care îi dă multe secrete unul din secrete este să faci poză de sus alt secret este să adaugi genele doar cât să ridice pleoapă alt mare secret sunt sprâncenele create cu regina sprâncenelor din românia @florenceesthetique toate aceste chestii împreună cu contouringul – fac că nu ai nevoie de intervențîi un make up mișto te întinerește – dacă ești în vârstă și te maturizează dacă ești tânăra deci punct ochit punct lovit chiar a reușit să mă întinerească doar din make up „3/4 ore pentru detalii … pentru cei cărora le este dor de ridurile mele le recomand să mărească poză și le vor găsii la locul lor.

Citeste si:  Machiajul smokey eyes pe jumatate, in 7 pasi

Am 50 de ani – și singurul fel de a mă întreține este simplu nu mă machiez decât rar, nu beau, nu fumez, nu fac intervențîi invazive !!! niciodată nici măcar o injecție botox – fiindcă ele în timp strică față și mobilitatea ei . dorm noaptea, dar motivul principal pentru care nu îmbătrânesc este …??? că mă închin scrie în biblie – cine se uită spre Dumnezeu nu va imbatrani și nici o umbră nu îi va dăinui pe față deci dacă te uiți spre El- întinerești natural …. pentru că El îți da pacea !!! și pacea nu o poți inventa din injecții, așa că pentru cei care cred că sunt fake-uri pe poză va rog să o măriți și veți găsii ridurile mele preferate la locul lor dar lumina nu o vor sesiza decât dacă se vor uită în aceeași direcție cu mine . o felicit pe față mea că a lucrat frumos. hopaaaa

Cum arată frații Ronei?

”Azi este Ziua Fratelui meu! Reon – Așa suntem noi mai originali Rinda / Rona / Reon …. Fratele meu nu ar vrea să îi postez o poză … nu îl interesează imaginea. de mult a șters toate rețelele sociale .. că să aibe timp pentru familia lui.

familie rona hartner
familie rona hartner

Și da fratele meu este un exemplu pentru mine de discreție de viață de familie – de stare de bine (hopaaaa). El este acel om care întinerește nu îmbătrânește … sunt doar 2 ani între noi dar el pare că întinerește pentru că nu își irosește speranțele și energia în certuri ale urbii … virtuale .. pe FB … Și clădește acolo unde Dumnezeu l-a sădit.

Citeste si:  Connect-R dă petrecere de ziua lui, cu invitați unul și unu! Cine sunt aceștia?

Când îl văd că are doi copii din miracol … după rugăciunea la Sfântul Mare Mucenic Mînă – și îi crește creșținește. El care este cel care s-a botezat târziu că noi toți este cel care poate a ajuns cel mai departe în credință.

Poate fratele meu nu salvează pinguinii și alte cetacee on line – dar dacă o persoană are o problema își lasă familia acolo și ajută un om ne ajutorat. Da el este genul de român care trăind departe nu a încercat să fie mai american decât clinton – ci el a rămas român creștin ortodox … cu tradițiile cu implicarea în biserica țînând toate posturile și toate tradițiile fără să se compromită cu tot soiul de mentalități ciudate „post democratico moderiniste ????” care niciodată nu vom știi unde duc și încotro se vor prăbuși ….

Drumurile noastre toate sunt mai sigure așa că …El face parte din acei Români care au devenit mai români în străinătate !!! Bravo !!! La mulți ani Reonasi te pup și Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și familia ta minunată”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: