25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLECucereste-o! Actiune simpla de cucerire, in 3 pasi.

Cucereste-o! Actiune simpla de cucerire, in 3 pasi.

Cu totii stim ca a trimite flori unei femei este un gest deosebit de apreciat si imposibil de ignorat, un pas cheie pentru indeplinirea misiunii “de cucerire”.

Desigur, am vazut adesea in filme scena, deja clasica, in care El ii trimite flori, iar Ea le arunca tacticos in la gunoi, ca si cum aceastea nu au niciun efect asupra ei…

Ei bine, dupa aproape 4 ani si zeci de mii de buchete de flori livrate prin Floria.ro, va asiguram ca gestul de a trimite flori nu este NICIODATA ignorat. Orice femeie se simte magulita sa primeasca un buchet atent ales de flori. Garantat!

 

Este insa adevarat ca un buchet de flori nu inseamna ca o vei cuceri. Decat daca…alegi o abordare foarte spectaculoasa, care o va uimi, o va face sa zambeasca si o va face sa nu uite niciodata cum s-a simtit cand i-ai trimis flori.

 

Asadar, propun o actiune de cucerire marca Floria.ro, in 3 pasi, care implica un numar impresionant de trandafiri si un suspans memorabil: Cucereste-o!

 

Sa ne inchipuim ca ea sta la birou. Sau acasa. Apare curierul Floria cu un trandafir rosu. Ea se bucura. Te suna sa iti multumeasca. Apoi revine la munca sau la ce facea inainte.

 

Dupa 11 minute o noua surpriza, curierul Floria aduce un buchet de 11 trandafiri rosii. Asta da surpriza. Te suna iar. Este cel mai dragut buchet! Dupa 11 minute se va uita instinctiv la ceas: oare mai vine ceva? Ei … daca nu vine asta e … au venit destule.

 

Timpul trece … trec fix 101 minute de la al doilea buchet. Ea nu mai asteapta, si-a primit surpriza. Curierul Floria vine insa din nou, cu un buchet magnific de 101 trandafiri.

 

Oare ce simte ea acum? Iti spunem noi. Este uimita, emotionata si …cucerita!

 buchet cucereste-o flori-cucereste-o-101 trandafiri

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: