5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERNu mai cumpara avocado! Il poti creste in ghiveci, la tine acasa!

Nu mai cumpara avocado! Il poti creste in ghiveci, la tine acasa!

Avocado este cel mai raspandit ingredient din dietele moderne, iar datorita efectelor asupra sanatatii pe care le ofera este indragit de catre cei ce ofera o atentie deosebita sanatatii lor.

Acest fruct delicios este bogat in vitamina C, K, B5, B6, potasiu si fibre.

Astazi iti vom da o veste buna: nu mai trebuie sa cumperi aceste fructe deoarece le poti creste foarte simplu la tine acasa.

Acestia sunt toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi:

– Infige 4 scobitori in samanta de avocado, de sus pana la jumatate, la distante egale. Pune samanta in apa astfel incat sa aiba partea plata in apa. Las-o in apa timp de 2-6 saptamani intr-un loc incalzit direct de razele soarelui.

– Atunci cand o plantezi, umple cu pamant un ghiveci cu diametrul de 25 de cm si pune samanta intr-o gaura mica in mijloc. Radacinile trebuie sa se afle in sol, iar jumatate din ele sa fie descoperite.

– Samanta trebuie udata in mod regulat si abundent. Daca frunzele se vestejesc sau se ingalbenesc lasa samanta sa le usuce si apoi continua sa o uzi cu o cantitate mai mica de apa. Daca frunzele se usuca si devin maro inseamna ca nu folosesti destula apa. In acest caz pune ghiveciul intr-o chiuveta si lasa apa sa curga prin el.

Citeste si:  Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

– Trebuie sa ai grija de acest pom ca la carte, iar dupa ceva timp vei observa cum fructele se formeaza.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: