19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATENu iti va veni niciodata sa crezi ca acesta este motivul pentru...

Nu iti va veni niciodata sa crezi ca acesta este motivul pentru care iti cade parul

Daca gasesti mult par pe haine dupa o zi lunga in care ai umblat prin oras, incercand sa ai grija de toate responsabilitatile se poate sa fi gasit o cauza banala pentru acest fenomen.

Te intrebi de ce iti cade parul? Dintre toate motivele posibile, probabil ca nu te-ai gandit niciodata la geanta ta. Bretelele acesteia iti pot smulge parul si sa il rareasca. Deteriorarea parului din cauza gentilor de umar este un caz foarte comun.

Parul lung tinde sa fie prins de bretelele gentilor atunci cand o pui pe umar. Acesta poate fi smuls sau se poate rupe de la jumatate. Parul decolorat sau vopsit poate fi mai predispus la deteriorare deoarece este deja subtiat de produsele folosite. Daca parul este prins des in bretelele gentilor, foliculele de par se pot inflama si sa se micsoreze, parul rarindu-se permanent.

Patronul unui salon declara ca multe cliente vin si se plang ca parul este mai des pe o parte decat pe cealalta. Deobicei parul este mai rar pe partea unde tin geanta.  Un truc pentru femeile cu parul lung sau mediu este sa isi dea parul pe o parte atunci cand isi pun geanta pe umar.

Gentile cu bretele din lant sau cu manere de fier pot fi mai periculoase decat celelalte. Solutia? Cauta genti cu bretele fara metal in zona umerilor.Obisnuieste-te sa iti dai parul pe o parte atunci cand iti pui geanta pe umar sau prinde-ti parul in coada pentru a evita deteriorarea acestuia.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: