28 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPNeptun retrograd în Pești 30 iunie – 6 decembrie 2023. Trei zodii...

Neptun retrograd în Pești 30 iunie – 6 decembrie 2023. Trei zodii primesc protecția divină. Pericole pentru alți nativi

Neptun retrograd în Pești. În perioada 30 iunie – 6 decembrie 2023, urmează o perioadă plină de mister și de semne care ți se arată în cale. Trebuie să ai mare grijă la ceea ce îți transmite intuiția, căci pot apărea și capcane în drumul tău. Visătorii trebuie să aibă grijă să se mențină și cu picioarele pe pământ.

Cu toate acestea, sunt și trei zodii care primesc oficial protecția divină în cea de-a doua parte a anului acesta. Află chiar acum care sunt previziunile complete în funcție de zodie, pentru toți cei 12 nativi.

Neptun retrograd în Pești 30 iunie – 6 decembrie 2023

Zodia Berbec

Te conectezi mai mult cu dorințele și visele tale. Începi să te gândești tot mai mult la ceea ce îți dorești să faci pe viitor, la ceea ce îți place sau la ce vrei să primești din partea celor din jurul tău, fără să mai simți că ești egoist/ă.

Zodia Taur

Pentru acest nativ vine o perioadă de maturizare emoțională. Te conectezi mai bine cu partea matură din tine, judeci mai bine acțiunile și deciziile pe care trebuie să le iei până la finalul anului, ești o persoană mai ancorată în realitate.

Citeste si:  Horoscop cuplu 2018: Semnele zodiacale norocoase in dragoste

Zodia Gemeni

Ești în fața unor capcane care te pândesc pe plan sentimental. Trăiești niște aventuri care îți pot lua mințile, dacă nu le percepi cu mai multă atenție. Ai mare grijă la fiecare pas pe care îl faci, altfel poți pica chiar în groapa săpată de tine.

Zodia Rac

Dacă reușești să asculți așa cum trebuie de intuiția ta, vei ajunge mai sus decât te-ai fi așteptat la începutul acestui an. Ești una dintre zodiile care primesc protecție divină în lunile care urmează, mai ales legat de studii sau carieră.

Zodia Leu

Primești protecția divină pe partea de sănătate. După niște luni mai dificile, îți recapeți energia și tonusul fizic, dar te simți mult mai bine și din punct de vedere psihic. Este momentul în care poți să te apuci de proiecte mai solicitante.

Zodia Fecioară

În calea ta apare o călătorie importantă sau chiar o mutare. Chiar dacă vine și multă agitație la pachet odată cu asta, îți era dor să ieși din rutina în care ai intrat până acum. Este un restart fresh binevenit în viața ta.

Zodia Balanță

Te arunci cu capul înainte într-o direcție în care nu ai suficientă experiență de viață. Cu toate acestea, apare în calea ta o persoană care îți devine ghid spiritual și care te poate conduce pe calea cea bună.

Citeste si:  Duminică, 25 septembrie 2016. Vezi ce-ti rezerva astrele astazi

Zodia Scorpion

Este o perioadă de autodescoperire, în care lași în urmă o serie de persoane și de momente toxice. Vrei să scapi de toate sentimentele grele care te-au chinuit până acum, fiindcă ți-a păsat prea mult de tot ce spun cei din jurul tău.

Zodia Săgetător

Schimbi total macazul pe plan profesional, iar curajul care te definește în următoarele luni te face să te simți invincibil/ă. Ai totuși mare grijă, căci intuiția ta s-ar putea să tragă niște semnale de alarmă la un moment dat.

Zodia Capricorn

Depășești niște frustrări mari și îți analizezi mai bine sentimentele. Realizezi că unele persoane din jurul tău te judecă gratuit. Vei ieși cu capul sus la finalul acestui interval, căci ești o altă zodie aflată sub protecția divină.

Zodia Vărsător

Trebuie să alegi ceea ce vrei să faci, de fapt, cu viața ta. Este un moment de răscruce al destinului tău. Nu trebuie totuși să lași acest lucru să te consume emoțional, căci este un proces complet normal pentru o evoluție spirituală corectă.

Zodia Pești

Personalitatea ta va trece prin niște transformări radicale până la finalul anului. Depinde doar de tine dacă vei folosi noile informații acumulate ca să faci bine sau dacă vei alege să profiți de situație doar în interesul tău propriu.

Sursă foto: Colaj Canva PRO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: