7 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERNegoita si-a plimbat noul consilier cu masina ecologica FOTO

Negoita si-a plimbat noul consilier cu masina ecologica FOTO

fashiondays.ro

Robert Negoita este in trend cu moda de pe la noi, asa ca de mai bine de 3 saptamani, primarul sectorului 3, are la Bucuresti un consultant german, care il ajuta sa isi faca ordine in primarie. Noul consilier al primarului secctorului 3 este locotenent colonelul Bernd Pfeiffer, un tip specialiazat in restructurare si reorganizare institutionala, el fiind cel care a restructurat si armata Germaniei de Nord.
Robert Negoita a fost surprins zilele acestea cand, alaturi de noul sau consilier inspecta sectorul 3. Asa cum ne-a obisnuit, primarul a mers alaturi de Bernd cu masina sa ecologica prin inspectie la mai multe scoli, printe care si Scoala Generala 195, o scoala transformata dupa parteneriatul dintre Primaria Sectorului 3 si Primaria din Hamburg de aproape 2 ani, ea numindu-se acum Scaoala Hamburg, si fiind o scoala cu predare in limba germana. Noul consilier al primarului sectorului 3 nu este pentru prima data in Romania, el mai fiind prezent in luna iulie a acestui an, impreuna cu Torsten Svecke, primarul districtului Eimsbüttel .
Dupa ce a primit cateva sfaturi de la noul Consilier in mai toate locatiile de-a lungul si de-a latul sectorului, si anume cateva scoli in decurs de reabilitare, cateva parcari refacute si altele, Negoita parea destul de increzator.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.