22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERNegoita si-a plimbat noul consilier cu masina ecologica FOTO

Negoita si-a plimbat noul consilier cu masina ecologica FOTO

Inrolare trafic.ro

Robert Negoita este in trend cu moda de pe la noi, asa ca de mai bine de 3 saptamani, primarul sectorului 3, are la Bucuresti un consultant german, care il ajuta sa isi faca ordine in primarie. Noul consilier al primarului secctorului 3 este locotenent colonelul Bernd Pfeiffer, un tip specialiazat in restructurare si reorganizare institutionala, el fiind cel care a restructurat si armata Germaniei de Nord.
Robert Negoita a fost surprins zilele acestea cand, alaturi de noul sau consilier inspecta sectorul 3. Asa cum ne-a obisnuit, primarul a mers alaturi de Bernd cu masina sa ecologica prin inspectie la mai multe scoli, printe care si Scoala Generala 195, o scoala transformata dupa parteneriatul dintre Primaria Sectorului 3 si Primaria din Hamburg de aproape 2 ani, ea numindu-se acum Scaoala Hamburg, si fiind o scoala cu predare in limba germana. Noul consilier al primarului sectorului 3 nu este pentru prima data in Romania, el mai fiind prezent in luna iulie a acestui an, impreuna cu Torsten Svecke, primarul districtului Eimsbüttel .
Dupa ce a primit cateva sfaturi de la noul Consilier in mai toate locatiile de-a lungul si de-a latul sectorului, si anume cateva scoli in decurs de reabilitare, cateva parcari refacute si altele, Negoita parea destul de increzator.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: