30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBEREa este Prima Doamnă a Americii! Galerie foto incendiara cu Melania Trump

Ea este Prima Doamnă a Americii! Galerie foto incendiara cu Melania Trump

Începând cu ianuarie 2017, când Donald Trump va fi investit oficial în funcția de președinte al SUA, soția acestuia, Melania Trump, va deveni Prima Doamnă, una dintre cele mai frumoase care au fost până acum în această postură.

Melania Knavs s-a născut în Sevnica, un oraș din fosta Iugoslavie (actualmente Slovenia), în cadrul unei familii decente, cu posibilități modeste, familia neputând să își permită o altă locuință decât cea dintr-un bloc insalubru.  Situația Melaniei s-a schimbat însă la 16 ani, când un fotograf cunoscut în Europa de Est i-a remarcat frumusețea exotică, iar acest atu a ajutat-o să își facă o carieră în modelling și să devină tot mai celebră, în special după căderea regimului comunist.

Astfel, a fost foarte solicitată pentru șendințe foto și prezentări de modă, ajungând deseori pe coperțile revistelor de profil, ulterior participând la tot mai multe evenimente în Europa Occidentală. S-a mutat apoi în Milano, unde a fost imaginea multor firme prestigioase. După câțiva ani, succesul a purtat-o peste Ocean.

Vezi mai multe poze cu Melania Trump AICI

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: