21 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERNasterea Maicii Domnului! Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti pe 8...

Nasterea Maicii Domnului! Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti pe 8 septembrie ca sa ai liniste in casa!

Au mai ramas cateva zile pana cand vom sarbatori Nasterea Maicii Domnului, motiv pentru care iti propunem sa rostesti aceasta rugaciune, ce te va ajuta sa ai noroc si liniste.

„Nasterea Ta a stralucit bucurie celor tinuti in legatura intristarii, Si pana la marginile lumii s-au vestit minunile ca prinos al mangaierii, Cea Care a rasarit din pantece neroditor naste ramanand Fecioara curata, Si pe Cel Neapropiat serafimilor Il arata lumii cu Trup ca O Raza prea luminata.

Vestirea Arhanghelului Gavriil s-a plinit si Rodul rugaciunii staruitoare S-a aratat pe pamant. Cea inchipuita in oglinda prooroceasca Se arata cu trupul pe pamant, gatindu-Se sa primeasca intru Sine pe Cel Nearatat. Pentru aceasta, Maica Prealaudata, la judecata nu vadi inaintea Stapanului pacatele noastre si sterge cu roua milostivirii Tale toate nedesavarsirile noastre si asterne valul uitarii peste nedreptatile noastre.

Corabie a milostivirii Te stim, Care porti pe Cei incarcati de povara pacatelor la limanul mantuirii. Nu ne uita pe noi, cei rataciti, care ne primejduim a cadea in adancul deznadajduirii. Cetate a Imparatului veacurilor esti, inconjurata de trambitele biruintei, adica de Sfintii Ingeri, cei slujitori ai tainelor dumnezeiesti.

Intareste si cetatea inimii noastre, aparandu-o de sagetile gandurilor viclene, ca neincetat sa fie inconjurata de curgerile rugaciunii curate.

Citeste si:  Remake inedit al piesei Sexy and i know it VIDEO

Amin.”

Praznuita pe data de 8 septembrie si celebrata deopotriva de ortodocsi cat si de catolici, Nasterea Maicii Domnului este considerata prima mare sarbatoare din anul bisericesc.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: