22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERMotive pentru care bratarile din arama iti sunt benefice

Motive pentru care bratarile din arama iti sunt benefice

Arama, sau cuprul, este un minerar care aduce numeroase beneficii organismului. Are proprietati antiinflamatorii si antimicrobiene, fiind cunoscut pentru asta in intreaba lume.

Cadrele medicale folosesc arama pentru a preveni infectiile si a intari sistemul imunitar. Astfel, bratarile din acest material au devenit tot mai populare.

Beneficiil aduse de bratarile de arama (sau cupru)

1. Poate trata inflamatiile – precum artrita, are rol protector in ceea ce priveste reducerea inflamatiilor. Aduce beneficii majore celor care sufera de guta, artrita sau afectiuni la nivelul articulatiilor.

2. Cuprul sau arama este un material antimicrobian, rezistent la stafilococ, iar purtarea unei astfel de bratari te fereste de foarte multi microbi.

3. Ajuta la absorbtia de minerale. Mentine imunitatea organismului si, avand la mana o astfel de bratara, te asiguri ca organismul tau beneficiaza de cat mai multe minerale.

4. Bratarile din cupru cresc imunitatea. Ajuta mai ales in cazul persoanelor anemice, la producerea celulelor sangvine din corp si tin infectiile la distanta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: